Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  1:09 μμ
 
wm small
Κυριακή, 16 Μαϊος 2021 21:14

Τέσσερα νέα μετάλλια για την ελληνική πάλη

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ακόμη τέσσερις Έλληνες αθλητές κατέκτησαν μετάλλιο στο διεθνές τουρνουά Πάλης Παίδων – Κορασίδων, με την Ελλάδα να αποχωρεί από τη Ρουμανία με πέντε συνολικά διακρίσεις.

Η Νικολέτα Μπάρμπα κατέκτησε το δεύτερο ελληνικό ασημένιο μετάλλιο, ενώ οι Συρόπουλος, Γκίρνης και Κουγιουμτσίδης έλαβαν το χάλκινο μετάλλιο, συμπληρώνοντας το… παλμαρέ της εθνικής ομάδας, μετά και το πρώτο ασημένιο μετάλλιο του Ιωακειμίδη.

H ανακοίνωση της Ομοσπονδίας Πάλης
Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε το διεθνές τουρνουά Πάλης Παίδων – Κορασίδων της Ρουμανίας, όπου οι Έλληνες αθλητές θριάμβευσαν κατακτώντας πέντε συνολικά μετάλλια.

Η διοργάνωση ήταν πολύ υψηλού επιπέδου, καθώς από όλες τις χώρες της Ευρώπης δήλωσαν συμμετοχή. Άλλωστε το τουρνουά αυτό σηματοδοτούσε την επανέναρξη της δράσης στην κατηγορία των Παίδων – Κορασίδων και ήταν επιπέδου Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος. Είχαν δηλώσει συμμετοχή 22 χώρες με περίπου 400 αθλητές.

Η Νικολέτα Μπάρμπα κατέκτησε το δεύτερο ελληνικό ασημένιο μετάλλιο, καθώς έφτασε έως των τελικό των 73κ. Εκεί ηττήθηκε με 7-0 από την Νίικος (Ουγγαρία).

Από εκεί και πέρα το καρέ των σημερινών μεταλλίων συμπλήρωσαν οι επιτυχίες των Γιώργο Συρόπουλο (92κ.), Ραφαήλ Γκίρνη (110κ.) και Θεοχάρη Κουγιουμτσίδη (71κ.), όπου μετά από σπουδαίες εμφανίσεις ανέβηκαν στο βάθρο κατακτώντας την τρίτη θέση.

Τον χορό των μεταλλίων είχε ανοίξει χθες ο Γιώργος Ιωακειμίδης που φόρεσε στο στήθος το ασημένιο μετάλλιο.

Τα πέντε μετάλλια της χώρας μας στη διοργάνωση αναμφίβολα αποτελούν επιτυχία για την ελληνική Παλη η οποία μας φέρνει μεγάλες χαρές τόσο στις κατηγορίες Ανδρών και Γυναικών, όσο και στις μικρότερες ηλικιακές κατηγορίες. Αποδεικνύοντας ότι υπάρχει «παρών» αλλά και μέλλον.

Πηγή: newsit.gr

Διαβάστηκε 290 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.