Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  8:15 πμ
 
wm small
Παρασκευή, 14 Μαϊος 2021 10:00

Εντυπωσιακή και στη 2η της πρόβα στη Eurovision η Στεφανία Λυμπερακάκη (εικόνες, video)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Mέσα στη 10άδα την δίνουν τα στοιχήματα – Την προσεχή Πέμπτη 20/5 στον Β’ Ημιτελικό η Στεφανία θα παλέψει για την Ελλάδα να περάσει στον τελικό του Σαββάτου 22/5.

Με απόλυτη επιτυχία έγινε και η δεύτερη πρόβα της ελληνικής συμμετοχής στη Eurovision 2021 που ήταν προγραμματισμένη για την Πέμπτη 13 Μαΐου 2021 και ενώ πια μας χωρίζει ακριβώς μία εβδομάδα μέχρι τον Β’ Ημιτελικό της 20ης Μαΐου, στον οποίο θα εμφανιστεί η Ελλάδα στην 4η θέση. Η 19χρονη εκπρόσωπος μας Stefania (Στεφανία Λυμπερακάκη) μαζί με τους χορευτές Νίκο Κουκάκη, Γιώργο Παπαδόπουλο, Μάρκο Γιακουμόγλου και Κώστα Παυλόπουλο, απόλυτα συντονισμένοι, με εντυπωσιακή φωνητική και χορευτική ακρίβεια, παρουσίασαν στη σκηνή του Ahoy Arena του Ρότερνταμ το «Last Dance» των Δημήτρη Κοντόπουλου, Arcade και Sharon Vaughn.

Η ευρηματική σκηνοθετική ιδέα του creative director Φωκά Ευαγγελινού, αφηγείται ένα ταξίδι «που όλοι μπορούμε να κάνουμε με όχημα τη φαντασία μας», μέσα από προηγμένα οπτικά εφέ και τεχνολογία που για 1η φορά παρουσιάζονται στον διαγωνισμό της Eurovision, σε ζωντανή μετάδοση. Η παρουσίαση του «Last Dance» είναι ένα σκηνοθετικό εγχείρημα με υψηλές τεχνικές απαιτήσεις και προδιαγραφές, που προσφέρει στο τηλεοπτικό κοινό ένα εξαιρετικά θεαματικό αποτέλεσμα, όπως σχολιάζεται.

Η εμφάνιση της Ελλάδας διακρίνεται από την πρωτότυπη χορογραφία, δουλειά του Μεσολογγίτη χορογράφου και σκηνοθέτη Φωκά Ευαγγελινού, τα ειδικά οπτικά εφέ και φωτισμούς αλλά και τις γρήγορες εναλλαγές ρούχων των χορευτών επί σκηνής. Η επιτυχημένη σκηνική παρουσίαση είναι αποτέλεσμα εντατικών προβών, μεθοδικής δουλειάς και απόλυτου συγχρονισμού ανάμεσα στα μέλη της ομάδας.

Στη δεύτερη πρόβα (η 1η έγινε την περασμένη Δευτέρα), η Stefania, με την αστραφτερή μωβ ολόσωμη φόρμα της που έραψε ο διεθνούς φήμης Έλληνας σχεδιαστής μόδας Vrettos Vrettakos, έδωσε τον καλύτερό της εαυτό στη σκηνή του Ahoy και κέρδισε θερμό χειροκρότημα από τους δημοσιογράφους και τα μέλη των εθνικών αποστολών, τόσο μέσα στο στάδιο όσο και στο κέντρο Τύπου.

Ο Γιάννης Μουρίκης έχει κάνει τον σχεδιασμό του σκηνικού, ο Γιώργος Σεγρεδάκης επιμελήθηκε τα κοστούμια των χορευτών και τέλος, η εταιρία Asterman ανέλαβε τη δημιουργία των γραφικών.

Δείτε απόσπασμα από την πρόβα της ελληνικής συμμετοχής στο μουσικό διαγωνισμό:

Στο μεταξύ σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Γιάννη Πουλόπουλου στο Open tv, η Κύπρος με την εντυπωσιακή Έλενα Τσαγκρινού και το χορευτικό κομμάτι «El Diablo» που επίσης έχει «σκίσει» στις 2 πρώτες πρόβες που έχει κάνει στη σκηνή της Γιουροβίζιον φιγουράρει ήδη στην 7η θέση στα στοιχήματα και μάλιστα με ανοδική πορεία ενώ η Ελλάδα πριν τη 2η πρόβα της ήταν στη 10η θέση (να θυμίσουμε ότι ερχόμενη στην Ολλανδία η Στεφανία και πριν τις πρόβες ήταν χαμηλότερα στην 15η θέση).

Ακόμα σε ψηφοφορία των δημοσιογράφων, η Κύπρος έχει περάσει στην πρώτη θέση των χωρών του Α’ ημιτελικού της Τρίτης 18/5 και θεωρείται ως το απόλυτο φαβορί μεταξύ των 16 χωρών που συνολικά θα παλέψουν για την πρόκριση. Η Κύπρος θα εμφανιστεί στην 8η θέση ενώ 16η και τελευταία θα τραγουδήσει η πληθωρική Destiny από τη Μάλτα με το “Je me casse” που συγκαταλέγεται στα μεγάλα φαβορί για τη νίκη.

Πηγή/Φωπογραφίες: thebest.gr

Διαβάστηκε 490 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.