Σάββατο, 27η Απριλίου 2024  4:18 πμ
 
wm small
Δευτέρα, 10 Μαϊος 2021 17:41

Φήμες για Δέλλα – διαψεύδει ο Παναιτωλικός

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Βαρύ το κλίμα στον Παναιτωλικό μετά την συντριβή από τον Ατρόμητο και τις τελευταίες ώρες φημολογήθηκε ότι είναι ειλημμένη η απόφαση για απομάκρυνση του Τραϊανού Δέλλα από τον πάγκο της ομάδας. Διαψεύδεται τέτοιο ενδεχόμενο.

Η ομάδα θα παίξει τη σωτηρία της στα μπαράζ και αναμένει να μάθει τον αντίπαλό της. Η εικόνα του Παναιτωλικού στον αγώνα με τον Ατρόμητο ήταν αποκαρδιωτική και η τρίτη «τριάρα» στα Play Outs μόνο τυχαία δεν μπορεί να χαρακτηριστεί.

Το σύνολο του Δέλλα πέραν της κακής του εικόνας παρουσιάζεται και ψυχολογικά ανέτοιμο σε παιχνίδια που η μπάλα «καίει». Και ο «Κολοσσός» πιστώνεται μεγάλο μερίδιο ευθύνης, μην έχοντας κατορθώσει μετά από ένα αρκετά μεγάλο διάστημα στον πάγκο των «καναρινιών» να φέρει τα αποτελέσματα που στο Αγρίνιο θα ήθελαν.

Νεώτερη ενημέρωση: Από επίσημα χείλη της ΠΑΕ Παναιτωλικός υπογραμμίζεται ότι η ομάδα είναι προσηλωμένη στους αγώνες που έπονται και ότι δεν υφίσταται θέμα αντικατάστασης προπονητή στην παρούσα φάση.

agrinionews.gr

 

Διαβάστηκε 371 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.