Σάββατο, 20η Απριλίου 2024  2:35 πμ
 
wm small
Σάββατο, 08 Μαϊος 2021 10:40

Παναιτωλικός: «Kαίγεται» για θετικό αποτέλεσμα κόντρα στον Ατρόμητο

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Στην τελική ευθεία βρίσκεται πλέον η προσπάθεια του Παναιτωλικού για την παραμονή του στην κατηγορία και «καίγεται» για μια νίκη επί του Ατρομήτου, πριν πάει στο Ηράκλειο για το μεγάλο παιχνίδι με τον ΟΦΗ.

Ο Ατρόμητος είναι καιρό χωρίς νίκη, αλλά οι 31 βαθμοί δεν του δημιουργούν άγχος.

Την προαναγγελία του αγώνα παρουσιάζει η Super League:

Ο Παναιτωλικός

Κατάφερε να κερδίσει και τα δύο τελευταία παιχνίδια του, με Απόλλωνα εντός έδρας κα ΠΑΣ Γιάννινα εκτός, για να ξεφύγει από την τελευταία θέση και να ελπίζει βάσιμα σε παραμονή. Πέτυχε δύο νίκες στα ισάριθμα τελευταία παιχνίδια, όσες είχε και στα 15 προηγούμενα!

Νίκησε τον Απόλλωνα στο τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι του, μετά από την ήττα από τη Λαμία στο ξεκίνημα των Playouts.

Ο Παναιτωλικός κέρδισε τρία από τα τέσσερα τελευταία, αφού είχε δύο νίκες συνολικά στα 11 προηγούμενα, από την αρχή της σεζόν.

Ο Ατρόμητος

Η φτωχή συγκομιδή του Ατρομήτου στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος, συνεχίζεται και στα Playouts, όπου έχει δύο γκολ και τρεις βαθμούς σε πέντε παιχνίδια.

Δεν έχει νίκη στα 11 τελευταία παιχνίδια του στο πρωτάθλημα, με έξι ισοπαλίες και πέντε ήττες, από τις 31 Ιανουαρίου, όταν και νίκησε στα Γιάννενα τον ΠΑΣ. Αυτή είναι και η μοναδική του νίκη στα 15 τελευταία πρωταθλήματος, όπου έχει ακόμα επτά ήττες και επτά ισοπαλίες. Έχει 13 ισοπαλίες, τις περισσότερες μαζί με το Βόλο.

Ξεκίνησε τα Playouts με ήττα στα Γιάννενα, εκεί που έκανε τη μοναδική εκτός έδρας νίκη στο πρωτάθλημα από τον περασμένο Νοέμβρη και μετά!

Πήρε ισοπαλία από τον ΟΦΗ και τώρα ολοκληρώνει τα ταξίδια του στο Αγρίνιο. Δεν έχει νίκη στα πέντε τελευταία εκτός, όπου έχει τρεις ήττες και δύο ισοπαλίες.

Μεταξύ τους

Ο Ατρόμητος πήρε 1-1 τον Ιανουάριο στο Αγρίνιο, αφού είχε νικήσει στο Περιστέρι τον Οκτώβριο.

Μετά από εκείνο το 2-0 του Ατρομήτου, ο Παναιτωλικός αντικατέστησε το Μάκη Χάβο στην τεχνική ηγεσία της ομάδας. Τα τελευταία τρία χρόνια δημιουργεί καλή παράδοση με τον Παναιτωλικό.

Ο Ατρόμητος είναι αήττητος στα επτά τελευταία παιχνίδια με τον Παναιτωλικό, έχοντας σε αυτά τέσσερις νίκες και τρεις ισοπαλίες. Η τελευταία νίκη του Παναιτωλικού ήταν στις 14 Ιανουαρίου 2018, μέσα στο Περιστέρι μάλιστα, μοναδική νίκη του στα εννέα τελευταία μεταξύ τους.

Ο Ατρόμητος έφυγε τον Ιανουάριο για τέταρτο παιχνίδι στη σειρά χωρίς ήττα από το Αγρίνιο, έχοντας καταφέρει να φύγει συνολικά αήττητος στις εννέα από τις 11 επισκέψεις του εκεί στην ιστορία της κατηγορίας.

Η ιστορία

Νίκες Παναιτωλικού: 4
Ισοπαλίες: 11
Νίκες Ατρομήτου: 8
Με γηπεδούχο τον Παναιτωλικό

Νίκες Παναιτωλικού: 2
Ισοπαλίες: 6
Νίκες Ατρομήτου: 3

Στην κανονική διάρκεια

26.10.2020: Ατρόμητος – Παναιτωλικός 2-0
(14’ πέναλτι Μανούσος, 78’ κεφαλιά Κωτσόπουλος. Στο 51’ κόκκινη Ταχάρ του Παναιτωλικού)

28.01.2021: Παναιτωλικός – Ατρόμητος 1-1
(82’ πέναλτι Έλντερ Μπαρμπόσα – 54’ σουτ Μουνίθ. Στο 65’ 2η κίτρινη Μουνίθ του Ατρομήτου)

agrinionews.gr

Διαβάστηκε 263 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.