Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  12:52 μμ
 
wm small
Παρασκευή, 07 Μαϊος 2021 22:34

HURRICANE ON SATURN - νέο single “Crumbs”

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το
Hurricane On Saturn - Crumbs [Lyric Video]

(Δείτε το εδώ)

Οι  Hurricane On Saturn είναι ένα νέο project που ξεκίνησε το 2019 από Ιταλούς μουσικούς που προέρχονται από διάφορα μουσικά είδη και ονομάζονται Dakm, Maydx, Antares, Rastaban και Marakk. Η πρόταση τους που δε μπορεί να ταξινομηθεί σε κάποιο είδος, βασίζεται σε μια μοναδική χρήση ηλεκτρονικών στοιχείων σε συνδυασμό με επιρροές rock, rap, post-hardcore και crossover.

Το πρώτο άλμπουμ "Killing Field" κυκλοφόρησε στις 13 Νοεμβρίου 2020 σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα μαζί με το επίσημο βίντεο για το ομώνυμο κομμάτι στο κανάλι YouTube της μπάντας.

Προς το παρόν, ο Hurricane On Saturn δουλεύουν πάνω σε νέα singles που θα κυκλοφορήσουν μέσα στους επόμενους μήνες. Στις 13 Μαρτίου 2021 κυκλοφόρησαν το single Outsider” και στις 3 Μαΐου το “Crumbs”.

Official links

www.hurricaneonsaturn.com

www.facebook.com/hurricaneonsaturn

www.instagram.com/hurricaneonsaturnofficial

www.twitter.com/hurricanesaturn

www.youtube.com/hurricaneonsaturn

https://hurricaneonsaturn.bandcamp.com

https://open.spotify.com/artist/0avNS76kgqKRDQZWMTpQey

Διαβάστηκε 389 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.