Παρασκευή, 19η Απριλίου 2024  5:18 μμ
 
wm small
Παρασκευή, 07 Μαϊος 2021 18:43

Άνοιξαν 2.044 προσλήψεις συμβασιούχων σε Δήμους (πίνακας)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Στην έγκριση πρόσληψης χιλιάδων συμβασιούχων σε Δήμους προχώρησε ο Υπουργός Εσωτερικών, Μάκης Βορίδης.

Συγκεκριμένα, με την αριθμ. 34431/5.5.2021 Απόφασή του, που δημοσιεύθηκε την 6η Μαΐου, ενέκρινε την πρόσληψη δύο χιλιάδων σαράντα τεσσάρων (2.044) ατόμων με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου (ΙΔΟΧ), διάρκειας έως οκτώ (8) μήνες, σε υπηρεσίες ανταποδοτικού χαρακτήρα των Δήμων του Πίνακα που ακολουθεί.

Προκαλείται δαπάνη 19.168.632,00 ευρώ περίπου σε βάρος των προϋπολογισμών των εν λόγω Δήμων, η οποία θα αντιμετωπισθεί αποκλειστικά από ίδια έσοδα ανταποδοτικού χαρακτήρα που εισπράττουν οι συγκεκριμένοι Δήμοι, σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία, για τις αντίστοιχες με την πρόσληψη παρεχόμενες υπηρεσίες.

Επισημαίνουμε ότι, δεδομένης της έγκρισης του Υπουργού, για την εξέλιξη των διαδικασιών προσλήψεων στο εξής ( π.χ. υποβολή αιτήσεων κλπ), οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να παρακολουθούν και να ενημερώνονται από τους Δήμους για τους οποίους εγκρίθηκαν οι συγκεκριμένες προσλήψεις.

Πηγή: airetos.gr

Διαβάστηκε 385 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Στην ίδια κατηγορία