Τρίτη, 15η Ιουνίου 2021  7:27 μμ
 
wm small
Πέμπτη, 06 Μαϊος 2021 17:35

Μέτρα τάξης και τροχαίας για τον αγώνα Παναιτωλικός- Ατρόμητος

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

«Μέτρα τήρησης της τάξης κατά την διεξαγωγή του αγώνα Ποδοσφαίρου για την 6η αγωνιστική ημέρα της φάσης των «play out», του πρωταθλήματος της «Super League Interwetten», αγωνιστικής περιόδου 2020 – 2021, μεταξύ των ομάδων Π.Α.Ε. ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ – Π.Α.Ε. ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘΗΝΩΝ, το Σάββατο 08/05/2021 και ώρα 19.30΄, στο γήπεδο του Παναιτωλικού στο Αγρίνιο δόθηκαν στη δημοσιότητα από την Διεύθυνση Αστυνομίας Ακαρνανίας.

Συγκεκριμένα αποφασίστηκε:

 1. Η Π.Α.Ε. Παναιτωλικός (γηπεδούχος), δεν θα εκδώσει εισιτήρια για τον συγκεκριμένο ποδοσφαιρικό αγώνα, στα πλαίσια εφαρμογής του ως άνω (η) σχετικού.
 2. Με μέριμνα της Π.Α.Ε. ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ να καταγραφούν σε κατάσταση, όλοι οι δικαιούχοι που θα εισέλθουν στην αθλητική εγκατάσταση σύμφωνα με τα οριζόμενα του ως άνω (η) σχετικού. Οι εν λόγω δικαιούχοι, να φέρουν μαζί τους υποχρεωτικά Αστυνομική Ταυτότητα ή διαβατήριο.
 3. Οι δημοσιογράφοι – εκπρόσωποι τύπου και οι φωτογράφοι για τη συγκεκριμένη αθλητική αναμέτρηση, να προσέλθουν στην αθλητική εγκατάσταση μεμονωμένα, να φέρουν ειδική διαπίστευση εισόδου, να περιλαμβάνονται σε ονομαστική λίστα, να ελεγχθούν, καταγραφούν και θερμομετρηθούν και να εισέλθουν από τη θύρα εισόδου των αθλητών, η οποία βρίσκεται επί της ενταύθα δημοτικής οδού Βλοχού.
 4. Τα αγωνιστικά μέλη των ομάδων, οι προπονητές – βοηθοί αυτών και οι διαιτητές, να εισέλθουν από την θύρα 2 του γηπέδου του Παναιτωλικού, να μην υπερβαίνουν τον προκαθορισμένο αριθμό ανά ιδιότητα, ως εμφαίνεται στον προσαρτημένο Πίνακα ανθρωπίνου δυναμικού του ανωτέρω (η) σχετικού και να έχουν, πριν την έναρξη του αγώνα εξεταστεί με ειδικό μοριακό τεστ (real time RT-PCR).
 5. Οι θεσμικοί παράγοντες (επίσημοι των δύο Π.Α.Ε.), οι διαχειριστές της αθλητικής εγκατάστασης, οι αστυνομικές δυνάμεις που θα αναπτυχθούν εντός του γηπέδου του Παναιτωλικού και το λοιπό προσωπικό συναρμόδιων Υπηρεσιών και φορέων, να εισέλθουν από τη θύρα V.I.P. του γηπέδου του Παναιτωλικού, αφού πρωτίστως, ελεγχθούν και θερμομετρηθούν, ως ορίζεται από τα νέα δεδομένα.
 6. Ιατρικό ιστορικό σχετιζόμενο με τον «Covid–19» θα πρέπει να συμπληρώσουν οι αξιωματούχοι του αγώνα, το προσωπικό της εγκατάστασης, το προσωπικό των Π.Α.Ε., το προσωπικό όλων των φορέων που εμπλέκονται στη διοργάνωση του αγώνα και γενικά όσοι πρόκειται να εισέλθουν στην εγκατάσταση. Ειδικά για όσους κινούνται στους χώρους των αποδυτηρίων και του αγωνιστικού χώρου, θα πρέπει να υπάρχει και η αντίστοιχη ιατρική βεβαίωση.
 7. Να απαγορευθεί η είσοδος στο Γήπεδο του Παναιτωλικού, προσώπων που δεν θα είναι εγγεγραμμένοι στην προβλεπόμενη ονομαστική κατάσταση, καθώς επίσης και σε όσους εξ’ αυτών βρίσκονται υπό την επήρεια μέθης ή ναρκωτικών ουσιών.
 8. Οι αθλητικές αποστολές να προσέλθουν στο γήπεδο μία (1) ώρα και τριάντα (30) λεπτά της ώρας νωρίτερα από την έναρξη της αθλητικής συνάντησης. Οι αποστολές των δύο ομάδων θα αναχωρήσουν, για και από το γήπεδο με δρομολόγιο, που θα καθορισθεί από τον Επικεφαλής όλων των μέτρων.
 9. Τα λεωφορεία της αποστολής της φιλοξενούμενης ομάδας, αμέσως μετά την αποβίβαση των αθλητών και των συνοδών τους, να αποχωρήσουν συνοδεία αστυνομικής δύναμης και να σταθμεύσουν σε ασφαλή χώρο που θα υποδειχθεί από τον Επικεφαλής όλων των μέτρων.
 10. H θύρα V.I.P., η θύρα 2, καθώς και η θύρα εισόδου αθλητών του Γηπέδου Παναιτωλικού θα ανοίξουν την 30΄ ώρα της 08/05/2021.

Ακόμη, από τον Αστυνομικό Διευθυντή, Δημήτρη Γαλαζούλα, αποφασίστηκε:

ΑΡΘΡΟ (1)

 1. Η απαγόρευση στάθμευσης των οχημάτων, από 15.30΄ έως 22.30΄ ώρα της 08/05/2021, στις ενταύθα δημοτικές οδούς: Δ. Σταϊκου (στο τμήμα από την συμβολή της με την οδό Προυσιωτίσσης, έως τη διασταύρωση αυτής με την οδό Ι. Ρίτσου), Βλοχού, Νικηταρά, Προυσιωτίσσης (από Βλαχοπούλου μέχρι Βλαχερνών), Πλατείας Παναιτωλικού, χώρος διασταύρωσης οδών Βλοχού και Αχελώου και
 2. Η απαγόρευση της κυκλοφορίας των οχημάτων σε όλες τις ανωτέρω δημοτικές οδούς, σε όλο το μήκος της οδού Αχελώου, καθώς και στην οδό Καζαντζάκη με κατεύθυνση από Διαμαντή προς Αχελώου, από 16.30΄ έως 22.30΄ ώρα της 08/05/2021, για να διεξαχθεί με ασφάλεια ο προαναφερόμενος ποδοσφαιρικός αγώνας.

ΑΡΘΡΟ (2)

Τα χρονικά διαστήματα των παραπάνω κυκλοφοριακών ρυθμίσεων (απαγόρευση της στάσης και της στάθμευσης των οχημάτων & διακοπή της κυκλοφορίας), δύναται να παραταθούν ή να μειωθούν και πέραν των καθορισμένων ωρών καθώς και να μην εφαρμοσθούν, στα προκαθορισμένα σημεία, εφόσον οι κυκλοφοριακές συνθήκες επιβάλλουν αυτό, κατά την κρίση του Επικεφαλής των μέτρων τροχαίας.

ΑΡΘΡΟ (3)

Ισχύς της παρούσης ορίζεται από την 15.30΄ ώρα  έως την 22.30΄ ώρα της 08/05/2021.

ΑΡΘΡΟ (4)

Οι παραβάτες διώκονται και τιμωρούνται σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 52 του Κ.Ο.Κ.. Η εκτέλεση της παρούσας ανατίθεται στο Τμήμα Τροχαίας  Αγρινίου.

agrinionews.gr

Διαβάστηκε 69 φορές
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Τελευταία άρθρα στην ίδια κατηγορία

Τελευταία άρθρα