Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  1:36 μμ
 
wm small
Τετάρτη, 05 Μαϊος 2021 14:22

Μελέτη ένταξης νέων προϊόντων στη Βιολογική Γεωργία

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Στην εκπόνηση μελέτης προχωρά το ΥπΑΑΤ προκειμένου να υπολογιστεί το ύψος της ενίσχυσης μιας σειράς κηπευτικών.

Στην εκπόνηση μελέτης προχωρά το ΥπΑΑΤ προκειμένου να υπολογιστεί το ύψος της ενίσχυσης μιας σειράς κηπευτικών, για τα οποία δεν έχει γίνει εκτίμηση κόστους από παρόμοια προγενέστερη μελέτη.

  • Τα κηπευτικά αυτά είναι η αγκινάρα, τα φασολάκια, ο αρακάς, τα κουκιά, η μπάμια, το καρπούζι, το πεπόνι, η φράουλα υπαίθρια και θερμοκηπιακή, το αγγούρι, η γλυκοπατάτα, τα κηπευτικά υπό κάλυψη και τα αρωματικά κουζίνας.

Η προγενέστερη μελέτη που έχει πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο του ΠΑΑ 2014 - 2020 αφορούσε φυλλώδη λαχανικά, σταυρανθή, βολβώδη, καρότο, πατάτα, καπνό, ακρόδρυα, αβοκάντο, μικρόκαρπες/δάσους, συκιά, ακτινίδιο, ροδιά, φραγκόσυκα, κολοκυνθοειδή, τομάτα, μελιτζάνα, πιπεριά.

Αντικείμενο της μελέτης είναι ο εκ των προτέρων, βάσει αιτιολογημένης και επαληθεύσιμης μεθοδολογίας, επαρκής και ακριβής υπολογισμός και η τεκμηρίωση των πρόσθετων δαπανών, της απώλειας εισοδήματος και του κόστους συναλλαγής που συνεπάγεται για τους καλλιεργητές των εν λόγω.

Η χρονική διάρκεια υλοποίησης του φυσικού αντικειμένου της πράξης ορίζεται έως 31/08/2021, ενώ η ημερομηνία λήξης προθεσμίας επιλεξιμότητας δαπανών ορίζεται η 31/12/2025. 

Διαβάστηκε 286 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Στην ίδια κατηγορία