Πέμπτη, 18η Απριλίου 2024  4:46 πμ
 
wm small
Τετάρτη, 21 Απριλίου 2021 19:52

Γεμάτο λάβαρα της Επανάστασης το Μεσολόγγι

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Με πρωτοβουλία του Εμποροβιομηχανικού Συλλόγου

Ο Εμποροβιομηχανικός Σύλλογος Μεσολογγίου ενημερώνει για την πρωτοβουλία του σχετικά με την τοποθέτηση Σημαιών της Επανάστασης στους εμπορικούς δρόμους, σε εμβληματικά κτίρια, καθώς και σε εμπορικά καταστήματα της πόλης μας κατά τη διάρκεια των Εορτών Εξόδου.

Σημειώνει πως ο σημαιοστολισμός αφορά όχι μόνο τις φετινές εκδηλώσεις, αλλά και αυτές των επόμενων χρόνων, με αποκορύφωμα τις Εορτές-ορόσημο του 2026, όταν και θα συμπληρωθούν 200 έτη από την ηρωική Έξοδο του Μεσολογγίου.

Τονίζει εξάλλου πως η συγκεκριμένη ενέργεια δεν θα μπορούσε να είχε πραγματοποιηθεί χωρίς την πολύτιμη συνδρομή της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας και προσωπικά τού Περιφερειάρχη, κ. Νεκτάριου Φαρμάκη, τους οποίους η διοίκηση του Συλλόγου ευχαριστεί θερμά για την αμέριστη συμπαράστασή τους στις προσπάθειές  για την ανάδειξη του Μεσολογγίου τόσο σε εμπορικό όσο και σε πολιτιστικό επίπεδο.

agrinionews.gr

Διαβάστηκε 325 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.