Παρασκευή, 26η Απριλίου 2024  6:25 πμ
 
wm small
Δευτέρα, 19 Απριλίου 2021 11:29

UEFA: Θέτει εκτός διοργανώσεων και εθνικές ομάδες όσους συμμετέχουν στη Super League

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Η UEFA δεν πρόκειται να ανεχτεί τη δημιουργία της ευρωπαϊκής Super League και παίρνει μέτρα.

Πολύ σκληρή στάση απέναντι σε όσους συμμετέχουν στην ευρωπαϊκή Super League αποφάσισε να τηρήσει η UEFA. Θέλοντας να αποτρέψει τα κλαμπ από το να αποσχιστούν από τις τάξεις της, είναι έτοιμη να επιβάλει αυστηρές κυρώσεις και αποκλεισμούς σε όσους το κάνουν πράξη.

Ο έγκυρος Ιταλός ρεπόρτερ Φαμπρίτσιο Ρομάνο μετέφερε τη θέση που βγαίνει από την UEFA και σύμφωνα με την οποία κάθε ομάδα και παίκτης που θα λαμβάνει μέρος στη νεοσύστατη Super League, αντιμετωπίζει κίνδυνο αποκλεισμού από όλες τις διοργανώσεις της UEFA και της FIFA.

Αυτό πρακτικά σημαίνει πως δεν θα δίνεται δικαίωμα στους ποδοσφαιριστές να αγωνιστούν ούτε στις εθνικές τους ομάδες τινάζοντας στον αέρα διοργανώσεις όπως το Euro, το Παγκόσμιο Κύπελλο ή το Κόπα Αμέρικα.

Σήμερα και αύριο θα γίνουν συσκέψεις κορυφής στην UEFA, που δεν αποκλείεται να κάνει κι επίσημες αυτές τις προειδοποιήσεις της.

romano 19 4 21

Πηγή/Φωτογραφία: sport-fm.gr

Διαβάστηκε 285 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.