Σάββατο, 27η Απριλίου 2024  3:30 πμ
 
wm small
Σάββατο, 17 Απριλίου 2021 22:21

Παναιτωλικός - Απόλλων Σμύρνης 1-0 (Δηλώσεις Προπονητών)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Δέλλας: «Είχαμε νευρικότητα, δεν θα τα παρατήσουμε»

Ο τεχνικός του Παναιτωλικού μίλησε για την αγχωτική νίκη με 1-0 επί του Απόλλωνα Σμύρνης και τη θέληση που υπάρχει για μάχη ως το τέλος προκειμένου να επιτευχθεί ο στόχος της παραμονής.

Αναλυτικά όσα είπε στη NOVA ο Τραϊανός Δέλλας:

«Δε μπορούμε να χαμογελάμε, έχουμε δρόμο ακόμα. Ήταν ένα παιχνίδι όπου νομίζω η νευρικότητα που είχαμε φάνηκε πάρα πολύ, όπως και το πάθος αλλά και το πόσο το θέλαμε. Κερδίσαμε και θα γίνει μεγάλη μάχη. Δεν είμαστε διατεθειμένοι να τα παρατήσουμε.

Είναι μεγάλο το άγχος και μπορούμε να ζούμε με αυτό. Δε χαμογελάμε, όμως, συνεχίζουμε γιατί χρειάζεται μεγάλη προσπάθεια. Το σημερινό αποτέλεσμα είναι μια καλή αρχή για να συνεχίσουμε να χτίζουμε πάνω σε αυτή. Αλλά υπάρχει πολύς δρόμος ακόμα».

Αντωνόπουλος: «Μας αδικεί το αποτέλεσμα»

Ο βοηθός του Μάκη Χάβου στον Απόλλωνα Σμύρνης τόνισε πως με βάση την εικόνα της ομάδας του θα έπρεπε να είχε πάρει τουλάχιστον ένα βαθμό από τον Παναιτωλικό.

Όσα δήλωσε ο Θοδωρής Αντωνόπουλος μετά την ήττα του Απόλλωνα Σμύρνης στο Αγρίνιο:

«Ήταν ένα ισορροπημένο παιχνίδι. Το αποτέλεσμα μας αδικεί. Οι ποδοσφαιριστές ακολούθησαν το τακτικό πλάνο. Το παιχνίδι κρίθηκε σε μια φάση. Θα μπορούσαμε να έχουμε εκμεταλλευτεί τους χώρους που άφησε ο αντίπαλος. Τώρα πρέπει να βρούμε τους βαθμούς που χρειαζόμαστε στη συνέχεια».

gazzetta.gr

Διαβάστηκε 438 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.