Σάββατο, 20η Απριλίου 2024  5:12 πμ
 
wm small
Σάββατο, 17 Απριλίου 2021 12:07

Παναιτωλικός: Ο Καρέλης αφήνει το «στίγμα» του κάθε 17η Απριλίου (vids)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ο 29χρονος φορ καλείται να ανοίξει λογαριασμό με τα «καναρίνια» και σαν σήμερα πριν από 10 χρόνια σημείωσε το πρώτο του επαγγελματικό γκολ 

Tο πρώτο του γκολ με τη φανέλα του Παναιτωλικού αναζητά ο Καρέλης και σήμερα (17/4) τα «καναρίνια» θα υποδεχθούν τον Απόλλωνα Σμύρνης σε ένα ματς… χωρίς αύριο. Ο 29χρονος φορ που κατά πάσα πιθανότητα θα πάρει χρόνο συμμετοχής καλείται να εκμεταλλευτεί και τη «μισή» ευκαιρία που θα του παρουσιαστεί και η 17η Απριλίου είναι μία ημέρα που του… πηγαίνει.

Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί 2 φορές τη συγκεκριμένη ημερομηνία και σε αμφότερες… άφησε το στίγμα του.

Σαν σήμερα λοιπόν πριν από 10 χρόνια σημείωσε το πρώτο επαγγελματικό τέρμα της καριέρας του, όταν πιτσιρικάς έκανε τότε τα παρθενικά του βήματα στον Εργοτέλη. Οι Κρητικοί στο φινάλε εκείνης της χρονιάς έπαιξαν με τον Πανσερραϊκό, κέρδισαν 4-0 και εκείνος διαμόρφωσε από την άσπρη βούλα το μετέπειτα τελικό αποτέλεσμα.

Το 2018 με τη φανέλα της Γκενκ φιλοξενήθηκε από τη Γάνδη και παρότι ο αγώνας έληξε χωρίς σκορ και εκείνος πέρασε σαν αλλαγή στα μισά του δεύτερου ημιχρόνου, ήταν εκ των μεγάλων πρωταγωνιστών της αναμέτρησης. Οπως θα δείτε και στο βίντεο αρχικά απώλεσε μία κλασική διπλή ευκαιρία (01:26) και ύστερα (02:31) «έφτιαξε» ακόμη μία.

Ο Καρέλης καλείται σε λίγη ώρα να πιστοποιήσει πως κάθε 17η Απριλίου ξεχωρίζει.

Πηγή:gazzetta.gr
Φωτογραφία:sportime.gr

Διαβάστηκε 334 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.