Παρασκευή, 19η Απριλίου 2024  10:29 πμ
 
wm small
Παρασκευή, 16 Απριλίου 2021 19:19

Οι ανοιχτές θέσεις εργασίας αυτό το διάστημα στο Αγρίνιο (λίστα)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Τι άτομα ζητούνται – Που θα στείλετε βιογραφικό

Θέσεις εργασίας διαφόρων ειδικοτήτων είναι ανοιχτές αυτό το διάστημα στο Αγρίνιο και την ευρύτερη περιοχή. Δείτε τι άτομα ζητούνται και που θα στείλετε βιογραφικό.

Αναλυτικά:

Η Aluxal Karachalios αναζητά Social Media Manager-Specialist, με πτυχίο ΑΕΙ/ΤΕΙ, γνώσεις digital marketing, video/image editing, microsoft office suite, αγγλικά, κάρτα ανεργίας. Πληροφορίες: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..


Από το κατάστημα Coffee Island Αγρινίου ζητείται νέος / νέα έως 35 ετών για την θέση του Barista. Προϋπηρεσία σε ανάλογη θέση απαραίτητη. Αποστολή βιογραφικού στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.. Πληροφορίες στο τηλέφωνο 6906065305.


ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΗ μονάδα του Αγρινίου αναζητά βοηθό κουζίνας, για προετοιμασία συνοδευτικών / κρύας κουζίνας και λάντζα. Παρακαλώ στείλτε πλήρες βιογραφικό με φωτογραφία στην παρακάτω διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.


ΤΟ AQUA TERRA Bar – Restaurant αναζητάει προσωπικό για την καλοκαιρινή σεζόν για τις θέσεις: 1. Μάγειρα, 2. Σερβιτόρου, 3. Μπουφετζή. Αποστολή βιογραφικών: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.. Τηλ. 6948 317474.


ΖΗΤΕΙΤΑΙ συνεργάτιδα για λογιστικό γραφείο στο Αγρίνιο. Παρέχεται πλήρης απασχόληση με συνεχόμενο ωράριο, πλήρης ασφάλιση και αποδοχές. Προοπτικές επαγγελματικής και οικονομικής εξέλιξης. Θα προτιμηθεί η επαγγελματική εμπειρία στην σύνταξη φορολογικών δηλώσεων. Σχετικές σπουδές είναι επιθυμητές, αλλά όχι απαραίτητες. Παρακαλούμε για σύντομο βιογραφικό στο email Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..


ΑΠΟ ΓΡΑΦΕΙΟ Συμβουλευτικών υπηρεσιών ζητείται υποψήφια για πρακτική εκπαίδευση στην εφαρμογή συστημάτων δ/σης ποιότητας-ασφάλειας τροφίμων (ΙSO22000 –FSSC22000 –IFS-BRC-GLOBAL G.A.P.-ISO14001). Απαραίτητα προσόντα:

  • -Πτυχίο ΤΕΙ σε τομέα τροφίμων- κατεύθυνση γεωργικής παραγωγής-Τεχνολογίας τροφίμων
  • -Γνώση Η/Υ –MS OFFICE
  • -Γνώση Αγγλικής Γλώσσας σε άριστο επίπεδο
  • -Επιθυμητή σχετική εμπειρία Σ.Δ.Π. –Σ.Δ.Ασφάλειας Τροφίμων –Σ.Ο.Δ. (GLOBAL G.A.P.)

Αποστολή Πλήρους Βιογραφικού με φωτο στο email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..


ΖΗΤΕΙΤΑΙ οδηγός συρόμενου φορτηγού για εργασία στην εταιρεία Ανακύκλωση Αγρινίου – Δημόπουλος. Τηλ. 26410 56720 και 6936 600196.


H Family Bakery Θωμόπουλος αναζητά προσωπικό για τις θέσεις:
1) Βοηθό Αρτοποιΐας,
2) Οδηγό Β΄ Κατηγορίας,
3) Πωλητή – πωλήτρια εξωτερικό για το τμήμα της κουλουροποιΐας, για πλήρη εργασία.
Αποστολή βιογραφικού: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.. Τηλ. 26410 50802.


Περισσότερες θέσεις εργασίας

Περισσότερες θέσεις εργασίας μπορείτε να βρείτε στην Εφημερίδα «Αναγγελία» που κυκλοφορεί από το πρωί της Παρασκευής (16/4) σε όλα τα περίπτερα του Νομού Αιτωλοακαρνανίας πλην της Ναυπάκτου.

Στην Εφημερίδα θα βρείτε και εκατοντάδες ΜΙΚΡΕΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ κάθε κατηγορίας.

 
Διαβάστηκε 420 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 16 Απριλίου 2021 21:59
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Στην ίδια κατηγορία