Δευτέρα, 6η Μαίου 2024  9:46 πμ
 
wm small
Τετάρτη, 14 Απριλίου 2021 23:40

Προχωρούν οι διαδικασίες για την ανέγερση παρεκκλησίου στο νοσοκομείο Αγρινίου

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ολοκληρώθηκαν οι διαδικασίες που απαιτούνται για να δρομολογηθεί η κατασκευή Ιερού Ναού στον περιβάλλοντα χώρο του Νοσοκομείου Αγρινίου.

Ειδικότερα, εγκρίθηκε η εκπόνηση μελέτης και υλοποίησης του έργου του οποίου τη χρηματοδότηση θα αναλάβει η Μητρόπολη Αιτωλίας & Ακαρνανίας ενώ το χώρο βέβαια παραχωρούν οι υγειονομικές αρχές.

Η ανέγερση παρεκκλησίου στο χώρο του νοσοκομείου αποτέλεσε αίτημα που εκφράστηκε από την περίοδο της μετεγκατάστασης της νοσηλευτικής μονάδας το 2013.

Είθισται σε κάθε νοσοκομείο να υπάρχει παρεκκλήσι για τις θρησκευτικές ανάγκες των δοκιμαζόμενων ανθρώπων και των συγγενών τους όπως άλλωστε και στο παλαιό του Αγρινίου. Τα όποια έσοδα θα προκύπτουν από τους πιστούς θα αξιοποιούνται για τις ανάγκες του νοσοκομείου.

agrinionews.gr

Διαβάστηκε 260 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.