Παρασκευή, 19η Απριλίου 2024  10:24 πμ
 
wm small
Κυριακή, 11 Απριλίου 2021 12:59

Διπλασιάζουμε στο ελληνικό clasico!

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Το ντέρμπι Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός (19:30) ξεχωρίζει στο αποψινό πρόγραμμα, με τους «ερυθρόλευκους» να έχουν βλέψεις τίτλου και τους «πράσινους» να κάνουν βήμα «Ευρώπης».

Εδώ θα βρεις τα κορυφαία προγνωστικα μπασκετ

Μετά το χτεσινό ισπανικό clasico, περνάμε στο ελληνικό, στο πλαίσιο των πλέι οφ της Super League. Άνετος ο Ολυμπιακός, από την 3η αγωνιστική των πλέι οφ υπάρχει σενάριο που τον φέρνει πρωταθλητή, αν κερδίσει και νωρίτερα έχει χάσει ο Άρης από την ΑΕΚ. Πήρε 27 παίκτες στην αποστολή για το ενδεχόμενο κατάκτησης του τίτλου.

Ο Παναθηναϊκός μπήκε για τα καλά στη διεκδίκηση ευρωπαϊκής εξόδου, μετά το 3-0 επί του ΠΑΟΚ, δεύτερο πολύ σημαντικό τεστ για τον Μπόλονι και τους παίκτες του απόψε.

Προγνωστικό: Δεν πρέπει να υποτιμηθούν οι «πράσινοι», που θυμίζουμε πως κέρδισαν στο μεταξύ τους στη Λεωφόρο στις 14 Φλεβάρη. Μπορούν να σκοράρουν, έστω κι αν δεν αποσπάσουν θετικό αποτέλεσμα. Στο ελκυστικό 2.05 το G/G.


Διαβάστηκε 258 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 02 Αυγούστου 2021 17:36
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.