Τετάρτη, 1η Μαίου 2024  9:58 μμ
 
wm small
Σάββατο, 10 Απριλίου 2021 18:51

Βόλος - Παναιτωλικός 3-1 (Δηλώσεις Προπονητών)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Δέλλας: «Η συγκέντρωση δεν προπονείται»

Ο τεχνικός του Παναιτωλικού στάθηκε στα δύο γρήγορα γκολ που δέχθηκαν τα «καναρίνια» στο Βόλο
Στην έλλειψη συγκέντρωσης στάθηκε ο Τραϊανός Δέλλας, μετά την ήττα (3-1) του Παναιτωλικού στο Βόλο. «Όταν δέχεσαι τόσο γρήγορα δυο εύκολα γκολ από έλλειψη συγκέντρωσης μετά τα πράγματα γίνονται ακόμα πιο δύσκολα, θεωρώ ότι δεν μπήκαμε καλά στο παιχνίδι, δεν μπήκαμε έτσι όπως έπρεπε να μπούμε, η συγκέντρωση δυστυχώς είναι κάτι που δεν προπονείται», σχολίασε αρχικά ο κόουτς των «κυανοκίτρινων» στη ΝOVA.

Και συνέχισε. «Παρόλα αυτά νομίζω στο δεύτερο ημίχρονο με τις ευκαιρίες που είχαμε θα μπορούσαμε να πάρουμε κάτι καλύτερο από αυτό το παιχνίδι, όπως έχω πει και στο προηγούμενο παιχνίδι μέχρι το τέλος θα είναι μια μάχη και σε αυτή τη μάχη θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και πιο σοβαροί αν θέλουμε να έχουμε ένα καλύτερο μέλλον»

gazzetta.gr

Λόπεθ (Βόλος): «Είμαι πολύ ευχαριστημένος για το πρώτο ημίχρονο»

Ο τεχνικός του Βόλου μίλησε αποκλειστικά στα κανάλια Novasports μετά το τέλος του αγώνα με τον Παναιτωλικό.

Ο Ισπανός τεχνικός δήλωσε μεταξύ άλλων:

“Είμαι πολύ ευχαριστημένος για το πρώτο ημίχρονο, είχαμε την ίδια ανταπόκριση όπως στο προηγούμενο παιχνίδι με την Λαμία, στο δεύτερο ημίχρονο μπορούμε να πούμε ότι επειδή είχαμε τι αποτέλεσμα μπερδευτήκαμε λίγο αλλά πρέπει να παλεύουμε τα παιχνίδια μέχρι το τέλος.

Όλοι θέλουμε να έχουν καλή νοοτροπία, κάθε εβδομάδα δουλεύουμε πολύ σκληρά και για όλους μας κάθε ματς είναι μια μεγάλη ευκαιρία. Ο κανόνας στην ομάδα μας είναι όταν σκοράρεις ένα γκολ να πας την μπάλα στην σέντρα και να πας να σκοράρεις ξανά.

Θέλουμε να είμαστε μια ομάδα που πιέζει ψηλά, μια γενναία ομάδα και μια ομάδα που παίζει για να κερδίσει και όχι για να μην χάσει”.

Πηγή: novasports.gr – Χαράλαμπος Σαραντινάκης

Διαβάστηκε 357 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.