Σάββατο, 20η Απριλίου 2024  12:20 μμ
 
wm small
Δευτέρα, 05 Απριλίου 2021 19:54

Άγριες Μέλισσες: Ποια βασική πρωταγωνίστρια συνεχίζει στον 3ο κύκλο

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Μπορεί να μην έχει τελειώσει ακόμη η φετινή τηλεοπτική σεζόν, πολλοί όμως, ανυπομονούν να μάθουν για τη συνέχεια. Ο τρίτος κύκλος στις Άγριες Μέλισσες είναι, ήδη, πολλά υποσχόμενος, με τις αδελφές Σταμίρη, αλλά και την Μυρσίνη Σεβαστού να βρίσκονται στο επίκεντρο των εξελίξεων. Και ναι, η Κατερίνα Διδασκάλου, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Youfly.com, έχει υπογράψει ήδη για τα νέα γυρίσματα της τρίτης σεζόν και θα συνεχίσει στην αγαπημένη μας σειρά. Οι ίδιες, ασφαλείς πηγές μας, αναφέρουν ότι η ηθοποιός είναι πολύ ενθουσιασμένη από την εξέλιξη αυτή.

Η Κατερίνα Διδασκάλου στην τρίτη σεζόν των Άγριων Μελισσών

Η ζωή στο Διαφάνι θα αλλάξει ολοκληρωτικά. Όλα δείχνουν πως οι πρωταγωνιστές θα φτάσουν στην τελική λύτρωση, που τόσο πολύ επιθυμούν. Μυστικά και ψέματα θα έρθουν στο φως, ενώ τίποτα δε θα είναι όπως παλιά. Η Μυρσίνη θα παίξει πολύ σημαντικό ρόλο στην εξέλιξη της υπόθεσης, ενώ ο τρίτος κύκλος στις Άγριες Μέλισσες θα μπλέξει την αγαπημένη μας ηρωίδα σε νέες και περίπλοκες περιπέτειες.


Η κεντρική πρωταγωνίστρια, Κατερίνα Διδασκάλου, ως Μυρσίνη, θα έρθει αντιμέτωπη με την ίδια της την οικογένεια, αλλά και με όσους την απειλούν. Με βάση έγκυρες πηγές μας, η δυναμική και επιβλητική Μυρσίνη Σεβαστού θα κρατήσει συντροφιά στους τηλεθεατές, οι οποίοι είναι έτοιμοι να την αποθεώσουν – για μια ακόμη φορά- στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Μαζί της, όπως ήδη έχει αποκαλύψει το Youfly.com, θα βρίσκονται προς το παρόν, οι αδελφές Σταμίρη (Μαρία Κίτσου, Έλλη Τρίγγου, Δανάη Μιχαλάκη), ο Νικηφόρος (Αναστάσιος Ροιλός) και ο Λάμπρος (Δημήτρης Γκοτσόπουλος).

Πηγή: youfly.com

Διαβάστηκε 522 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.