Πέμπτη, 25η Απριλίου 2024  1:51 πμ
 
wm small
Σάββατο, 03 Απριλίου 2021 22:32

Play Out: ΑΕΛ - Παναιτωλικός 1-1 (Δηλώσεις Προπονητών)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Δέλλας: «Επρεπε να πάρουμε τη νίκη»

Ο κόουτς του Παναιτωλικού σχολίασε πως τα «καναρίνια» θα μπορούσαν να κερδίσουν στη Λάρισα.

Το κάτι παραπάνω θα μπορούσε να πάρει απόψε (4/3) ο Πανατωλικός στη Λάρισα (1-1), όπως σχολίασε ο Τραϊανός Δέλλας μετά το ματς. «Νομίζω ότι με βάση την εξέλιξη του παιχνιδιού έπρεπε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Από απροσεξία δεχθήκαμε εύκολα γκολ, θα μπορούσε να είχε γίνει νωρίτερα με το πέναλτι. Η προσπάθεια έγινε, κρατάμε τον βαθμό και πρέπει να πιστέψουμε παραπάνω. Θα γίνει μάχη μέχρι την τελευταία αγωνιστική. Δεν φεύγω ικανοποιημένος. Έπρεπε να έχουμε πάρει τους τρεις βαθμούς. Δεν περιμέναμε κάτι τέτοιο αλλά η προσπάθεια συνεχίζεται»,είπε αρχικά στη NOVA.

Kαι συνέχισε. «Η ήττα από τη Λαμία ήταν ένα σοκ για όλους μας. Και για μένα και για τους παίκτες. Αλλά τα παιχνίδια θα πάνε μέχρι τέλους και θα γίνει μάχη μέχρι τέλους».

Φέστα: «Πιστεύω στην ομάδα μου»

Ο κόουτς της ΑΕΛ τόνισε πως έχει πίστη στους «βυσσινί» και στο τι μπορούν να πετύχουν.

Την πίστη στην ομάδα του εξέφρασε ο Φέστα, μετά το 1-1 που παραχώρησε η ΑΕΛ στον Παναιτωλικό. «Σήμερα προσπαθήσαμε πάρα πολύ για να κερδίσουμε είχαμε πολλές ευκαιρίες αλλά θα μπορούσαμε να χάσουμε γιατί και ο Παναιτωλικός είχε ευκαιρείς στο τέλος. Το ξέραμε ότι είναι δύσκολο πρέπει να κάνουμε αλλη μια μεγάλη νίκη εκτός έδρας. Πρέπει να δουλέψουμε σκληρά κάναμε κάποια λάθη αλλά πιστευτώ ομάδα μου», σχολίασε ο κόουτς των «βυσσινί» στη NOVA.

gazzetta.gr

Διαβάστηκε 357 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.