Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  5:35 πμ
 
wm small
Παρασκευή, 02 Απριλίου 2021 19:57

Άγριες Μέλισσες 3ος κύκλος: Οι πρωταγωνιστές που συνεχίζουν στη νέα σεζόν

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ο τρίτος κύκλος πλησιάζει στις Άγριες Μέλισσες, με τους πρωταγωνιστές να προετοιμάζονται κατάλληλα για τη νέα ιστορία, που θα καθηλώσει τους τηλεθεατές.

Πράγματι, αρκετοί χαρακτήρες από τον πρώτο και τον δεύτερο κύκλο, δε θα εμφανιστούν στην τρίτη σεζόν. Μάλιστα, κάποιοι ίσως παίξουν για λίγο, στα πρώτα επεισόδια, κι ύστερα θα αποχαιρετήσουν οριστικά τις Άγριες Μέλισσες.

Η ιστορία θα έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον, καθώς θα εστιάζει στην περίοδο της Δικτατορίας στην Ελλάδα. Θα διαθέτει έντονο πολιτικό και ιστορικό στοιχείο, με τους ήρωες να συμμετέχουν σε νέες και περίπλοκες καταστάσεις. Μάλιστα, στο καστ θα προστεθούν και νέα πρόσωπα, τα οποία θα παίξουν σημαντικό ρόλο στην εξέλιξη της υπόθεσης.

Οι αδελφές Σταμίρη στις Άγριες Μέλισσες

Τί θα συμβεί, όμως, με τους κύριους πρωταγωνιστές και τί επιφυλάσσει ο τρίτος κύκλος για αυτούς, στις Άγριες Μέλισσες; Ο κεντρικός πυρήνας της “Διαφανιώτικης” ιστορίας είναι οι αδελφές Σταμίρη, οι οποίες θα συνεχίσουν δυναμικά και στον τρίτο κύκλο. Φυσικά, οι ιστορίες τους με το παιδί και τους Σεβαστούς θα έχουν σφραγιστεί. Οι ηρωίδες μας θα μπλεχτούν σε νέες περιπέτειες.

Οι πρωταγωνιστές στις Άγριες Μέλισσες όταν έρθει ο τρίτος κύκλος

Από τους Σεβαστούς, είναι σίγουρο πως θα δούμε τον Δημήτρη Γκοτσόπουλο, ο οποίος θα βρίσκεται στο πλευρό της αγαπημένης του Ελένης. Οι δυο τους θα σχηματίσουν ένα αχτύπητο δίδυμο, αντιμετωπίζοντας παρέα τις δυσκολίες που θα συναντήσουν στο δρόμο τους. Επιπλέον, οι τηλεθεατές θα αντικρίσουν και τον Νικηφόρο, ο οποίος, παρόλο που στον δεύτερο κύκλο θα φτάσει στον πάτο, στον τρίτο ίσως καταφέρει να αναστηθεί.

Οι εντάσεις ανάμεσα σε Νικηφόρο και Ασημίνα προβλέπεται να συνεχίσουν, ενώ ο τρίτος κύκλος θα είναι καθοριστικός για όλους τους πρωταγωνιστές, στις Άγριες Μέλισσες. Όλοι μας αναμένουμε με τεράστια αγωνία για το πόσο πολύ θα αλλάξει η ιστορία.

youfly.gr

Διαβάστηκε 638 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.