Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  4:09 μμ
 
wm small
Παρασκευή, 02 Απριλίου 2021 19:23

Μεσολόγγι: Παιχνίδι χωρίς αύριο κόντρα στη Λάρισα

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Το Μεσολόγγι υποδέχεται αύριο (3/4, 17:00) την Λάρισα για την 20η αγωνιστική της Basket League, έχοντας μπροστά του ένα τελικό.

Οι δυο ομάδες βρίσκονται σε απόσταση μιας νίκης, και το συγκρότημα του Ντίνου Καλαμπάκου αφενός θέλει τη νίκη, αφετέρου θα ήθελε να κοιτάξει και προς την κάλυψη της διαφοράς, αλλά το +26 (84-58) του πρώτου γύρου φαντάζει αρχικά απαγορευτικό.

Ο αρχηγός της ομάδας, Γιάννης Σαχπατζίδης στο προσωπικό του blog στον ΕΣΑΚΕ ανέφερε πως το παιχνίδι είναι χωρίς αύριο με μοναδικό στόχο τη νίκη :

«Αγώνας δίχως αύριο!

Φτάνοντας στην τελική ευθεία του πρωταθλήματος, καλούμαστε να δώσουμε, ίσως το πιο σημαντικό παιχνίδι της χρονιάς, με τη Λάρισα. Δεν θα μιλήσω πλέον για τις αλλαγές που προκύπτουν σχεδόν σε κάθε κάθε παιχνίδι, στο ρόστερ της ομάδας μας.

Νομίζω ότι και μόνο το γεγονός ότι παρουσιαζόμαστε σε κάθε παιχνίδι, ανταγωνιστικοί παρά τα προβλήματα και ότι παλεύουμε μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο, δίνει το στίγμα της ομάδας και της πόλης.

Κίνητρο για να συνεχίζουμε κάθε μέρα, δεν είναι μόνο ο αθλητικός εγωισμός της ομάδας, αλλά και ο κόσμος, που μας στηρίζει και μας εμψυχώνει σε κάθε στιγμή και με κάθε τρόπο.

Πάμε λοιπόν να δώσουμε το παιχνίδι της χρονιάς ελπίζοντας για το καλύτερο!».

Πηγή: basketa.gr

Διαβάστηκε 285 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.