Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  4:34 μμ
 
wm small
Τετάρτη, 31 Μαρτίου 2021 10:21

Εθνική Ελλάδας: «Πρέπει να κάνουμε τους Έλληνες περήφανους» το μήνυμα Ζαγοράκη στους παίκτες

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ο νέος πρόεδρος της ΕΠΟ, Θοδωρής Ζαγοράκης, επισκέφθηκε την αποστολή της Εθνικής Ελλάδας στο ξενοδοχείο και μίλησε στους διεθνείς ποδοσφαιριστές, πριν το σημαντικό παιχνίδι με τη Γεωργία για τα προκριματικά του Μουντιάλ 2022.

Η Ελλάδα θα δώσει το δεύτερο ματς της στο “δρόμο” για το Κατάρ μετά την ισοπαλία στην Ισπανία και ο Ζαγοράκης προσπάθησε να εμψυχώσει τους παίκτες, τονίζοντας ότι ο ίδιος θα είναι δίπλα τους από εδώ και πέρα.

Μεταξύ άλλων, ο νέος πρόεδρος της ΕΠΟ, τόνισε τα εξής: «Η Εθνική ομάδα αποτελεί τη βασική προτεραιότητα της Διοίκησης. Θα είμαστε συνεχώς κοντά σας, ώστε να συνεισφέρουμε στη λειτουργία της ομάδας μέσα στο καλύτερο δυνατόν περιβάλλον. Το εθνόσημο βρίσκεται παντού και πρέπει να κάνουμε πάντα τους Έλληνες περήφανους και χαρούμενους. Να είστε ήρεμοι,  συγκεντρωμένοι και προσηλωμένοι στην αποστολή σας. Είμαστε εδώ όλοι για να υποστηρίξουμε τις προσπάθειές σας. Συγχαρητήρια για το αποτέλεσμα στην Ισπανία και καλή επιτυχία στον αγώνα με τη Γεωργία».

Πηγή: newsit.gr

Διαβάστηκε 234 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.