Παρασκευή, 26η Απριλίου 2024  12:27 μμ
 
wm small
Τετάρτη, 31 Μαρτίου 2021 00:00

Αγρίνιο: συγκεντρώθηκαν τα χρήματα για τον Γιάννη-συγκινητική ανταπόκριση στην έκκληση του πατέρα!

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Mεγάλη υπήρξε η κινητοποίηση των συμπολιτών στην έκκληση οικονομικής βοήθειας που απηύθυνε ο πατέρας του 19χρονου Ιωάννη Πάνου που τραυματίστηκε σοβαρότατα το περασμένο καλοκαίρι σε πτώση στη δημοτική βιβλιοθήκη Αγρινίου.

Ο πατέρας του Γιάννη, Μάριος, ευχαριστεί θερμά μέσα από την ψυχή του όλους τους συμπολίτες σε Αγρίνιο και Άρτα  για την οικονομική βοήθεια που έλαβε με σκοπό να καλυφθούν τα έξοδα στο κέντρο αποκατάστασης για το γιο του.

Ο κ. Πάνου βαθιά συγκινημένος από την άμεση ανταπόκριση του κόσμου, δήλωσε στο arta2day ότι ευχαριστεί από καρδιάς όλους όσους έσπευσαν να καταθέσουν χρήματα στον τραπεζικό λογαριασμό.

Επεσήμανε παράλληλα πως τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν είναι αρκετά για να καλυφθούν τα έξοδα του γιου του στο κέντρο αποκατάστασης και ζητάει από τους συμπολίτες να μην προβούν σε περαιτέρω καταθέσεις το τρέχον διάστημα μιας που τα χρήματα επαρκούν για τη συνέχιση της θεραπείας του Γιάννη.

arta2day.gr

Διαβάστηκε 424 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 31 Μαρτίου 2021 00:04
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.