Τετάρτη, 26η Ιουνίου 2024  10:39 πμ
 
wm small
Τρίτη, 30 Μαρτίου 2021 18:40

Η απάντηση του Δήμου Μεσολογγίου για τις εκδηλώσεις για το 2021

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Για «ανικανότητα και απραξία» κατηγόρησε την δημοτική αρχή Μεσολογγίου προ ημερών ο επικεφαλής της παράταξης «Δήμος για τα Παιδιά μας» Μιχάλης Μπιλάλης, με αφορμή την απουσία εκδηλώσεων για τα 200 χρόνια από την κήρυξη της επανάστασης. Στη σχετική ανακοίνωση ακόμη τονίζεται ότι δεν επιδείχθηκε ούτε η παραμικρή σπουδή και επιμέλεια για την διοργάνωση οποιασδήποτε συμβολικής εκδήλωσης.

Μετά την 25η Μαρτίου η  δημοτική αρχή με ανακοίνωσή της απάντησε εμμέσως στον επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης υπενθυμίζοντας σε αυτή ότι «η Δημοτική Αρχή επίσης παρουσίασε πριν από λίγες ημέρες ένα πολύ πλούσιο πρόγραμμα εκδηλώσεων που εξαιτίας της πανδημίας χρονικά μετατοπίζεται για να λάβει χώρα κυρίως κατά τον Μάϊο και Ιούνιο ενώ έχουν αποφασιστεί και εκδηλώσεις για όλη την διάρκεια του επετειακού έτους».

Πάντως στο Δήμο Μεσολογγίου υπάρχει μεγάλη ικανοποίηση για την απήχηση που είχε η μεγάλη συναυλία, που πραγματοποιήθηκε με τον καταξιωμένο ερμηνευτή παραδοσιακών τραγουδιών,  Παναγιώτη Λάλεζα, ανήμερα της εθνικής επετείου. Η συναυλία αυτή που μεταδόθηκε μέσω του διαδικτύου αλλά και από δύο περιφερειακά κανάλια είχε τεράστια απήχηση σύμφωνα με τους ιθύνοντες του Δήμου Μεσολογγίου, οι οποίοι έγιναν αποδέκτες πολλών θετικών σχολίων που ήρθαν από κάθε γωνιά της Ελλάδας αλλά και όπου υπάρχουν Έλληνες και Μεσολογγίτες (π.χ. Καναδά) ενώ όσοι την είδαν από το διαδίκτυο (youtube, facebook) προσέγγισαν τους 10.000!

Εφημερίδα Συνείδηση

sinidisi.gr

Διαβάστηκε 254 φορές
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News