Παρασκευή, 19η Απριλίου 2024  2:20 μμ
 
wm small
Τρίτη, 30 Μαρτίου 2021 18:34

Αγρινιώτης διασώστης του ΕΚΑΒ, έσπευσε στη μάχη της πανδημίας στην Αθήνα (βίντεο)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Διασώστες του ΕΚΑΒ από διάφορες περιοχές της χώρας, τις μέρες κορύφωσης της πανδημίας, έχουν αφήσει τις περιοχές τους και έχουν σπεύσει με τα ασθενοφόρα τους στην Αττική που “φλέγεται”.

Κάποιοι από αυτούς , μιλούν στην κάμερα του Alpha για την απόφαση τους να συνδράμουν στη μάχη κατά της πανδημίας που μαίνεται στο λεκανοπέδιο και που όμως φαίνεται, είναι πολύ πιθανό να δυσκολέψει το επόμενο διάστημα.

Αναμεσά τους, βρίσκεται και ο Σπύρος Λαζούρας από το Αγρίνιο, που υπηρέτησε παλιότερα σε μάχιμες υπηρεσίες στην Αθήνα, στις μοτοσικλέτες ταχείας ανταπόκρισης ενώ ήταν από τους πρώτους διασώστες που μπήκε στο φλεγόμενο Μάτι, τον Ιούλιο του 2018.

Αυτή τη φορά, ο Σπύρος Λαζούρας, δεν χρειάστηκε να το πολυσκεφτεί, ώστε να βρεθεί από την Καστοριά όπου υπηρετεί, στην Αθήνα σε μια ακόμη δύσκολη κατάσταση που απαιτεί και την συνδρομή επιπλέον διασωστών.

agriniopress.gr

Διαβάστηκε 716 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.