Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  2:25 μμ
 
wm small
Τρίτη, 30 Μαρτίου 2021 18:26

Άγριες Μέλισσες: Η Σοφούλα σε απόγνωση κλείνεται σε μοναστήρι;

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Η δίκη του Βόσκαρη φτάνει στο τέλος της, με την ποινή του να είναι καθοριστική για όλους τους χαρακτήρες. Στο Διαφάνι επικρατούν ημέρες χαράς, με την Ελένη να φωνάζει δικαιωμένη για τη νίκη της. Φυσικά, αυτό δεν ισχύει για την Σοφούλα, στις Άγριες Μέλισσες, η οποία επιστρέφει, με την επιθυμία να φύγει ξανά, αυτή τη φορά για το μοναστήρι.

Ο Τόλιας και η Παγώνα προσπαθούν να αγκαλιάσουν το παιδί τους, να το φροντίσουν, να απαλύνουν τις πληγές του. Ο Άγγελος προσπαθεί να βρίσκεται κοντά της, όμως μία νέα εξέλιξη θα τον απομακρύνει οριστικά από δίπλα της. Όλο το Διαφάνι βρίσκεται σε μεγάλη ένταση, μετά τα τελευταία γεγονότα. Ποιοι λόγοι οδηγούν την ηρωίδα στην μεγάλη απόφαση να αποσυρθεί από το Διαφάνι;

Σε βαθιά θλίψη η Σοφούλα

Η επιστροφή της στο Διαφάνι, δεν είναι όπως την περίμενε. Σύμφωνα με το Πρωινό ANT1, η Σοφούλα δέχεται επικριτικά σχόλια από τους κατοίκους του χωριού. Όλοι την σχολιάζουν και την κακολογούν για την επιλογή της να πάρει το μέρος του Βόσκαρη. Παρόλο που η ίδια τον έκλεισε στην φυλακή, κανείς δε της το αναγνωρίζει. Η Σοφούλα κυκλοφορεί σαν το μαύρο πρόβατο, σοκαρισμένη από τα τελευταία γεγονότα και βαθιά πληγωμένη.

Ο Άγγελος, ενώ στην αρχή είναι κοντά της, μετά απομακρύνεται. Έχει αποφασίσει να συνεχίσει τη ζωή του με μία νέα κοπέλα, η οποία του δείχνει πραγματικό ενδιαφέρον. Αυτό τσακίζει την ψυχή της πρωταγωνίστριας, η οποία βρίσκεται σε μεγάλη απόγνωση. Ο Τόλιας και η Παγώνα βρίσκονται στο πλευρό της, προστατεύοντάς την από τα κακόβουλα σχόλια.

Η Σοφούλα, όμως, αποφασίζει να κλειστεί σε μοναστήρι, στις Άγριες Μέλισσες. Νιώθει πως δε τη χωράει πια ο τόπος, πως η καρδιά της έχει γίνει χίλια κομμάτια. Μόνο δίπλα στον Θεό θα μπορέσει να ηρεμήσει πραγματικά. Η στάση της φαίνεται ανένδοτη. Η Παγώνα και ο Τόλιας προσπαθούν να την μεταπείσουν, η ίδια, όμως, αρνείται να ακούσει τον οποιοδήποτε.

Έτσι, όσο η Σοφούλα ετοιμάζεται για το μοναστήρι, ένα πρόσωπο – κλειδί, θα εμφανιστεί για να της αλλάξει γνώμη. Αυτό το πρόσωπο ενδέχεται να είναι η Ελένη, αλλά και ο Λάμπρος, οι οποίοι χρωστούν μεγάλη ευγνωμοσύνη στην πρωταγωνίστρια. Θα καταφέρουν, άραγε, να της αλλάξουν γνώμη για το μοναστήρι και ποια τύχη θα έχει η Σοφούλα στις Άγριες Μέλισσες;

Πηγή: youfly.com

Διαβάστηκε 515 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.