Τρίτη, 16η Απριλίου 2024  2:45 μμ
 
wm small
Τρίτη, 30 Μαρτίου 2021 18:17

Άγριες Μέλισσες: Η Ασημίνα κάνει «γυαλιά καρφιά» το σπίτι των Σεβαστών

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ανατριχιαστική προβλέπεται η συνέχεια στις Άγριες Μέλισσες, με την Ασημίνα να μετατρέπει το σπίτι των Σεβαστών σε πεδίο μάχης. Η θλίψη της είναι μεγάλη, μετά τα τελευταία γεγονότα. Η θλίψη, όμως, μετατρέπεται σε οργή, όταν ο Νικηφόρος φτάνει την υπόθεση στα άκρα. Στη μέση βρίσκεται το παιδί, το οποίο είναι χαμένο. Δεν έχει την παραμικρή ιδέα για όσα συμβαίνουν στην οικογένειά του.

Σίγουρα, πάντως, έχει αντιληφθεί πως η μητέρα και ο πατέρας του δε θα είναι ποτέ ξανά μαζί. Το διαζύγιο θα χρειαστεί αρκετό καιρό για να βγει, με τα ερωτηματικά να αυξάνονται όλο και περισσότερο. Θα μπορέσουν, στο τέλος να αλλάξουν γνώμη η Ασημίνα και ο Νικηφόρος, ή ο χωρισμός τους θα είναι οριστικός;

Η απόφαση του δικαστηρίου & η στάση του Νικηφόρου

Όπως έχει αναφερθεί και σε προηγούμενα άρθρα, ο Νικηφόρος κερδίζει την επιμέλεια του παιδιού. Η μάχη στα δικαστήρια κρατάει αρκετά, με τις δύο πλευρές να φτάνουν στα άκρα. Στο τέλος, οι ένορκοι αποφασίζουν το παιδί να περάσει στα χέρια του Νικηφόρου, με τον όρο να μπορούν να το βλέπουν οι δύο μητέρες του κάποιες φορές μέσα στην εβδομάδα.

Ο Νικηφόρος δείχνει να συμφωνεί με αυτή την απόφαση, καθησυχάζοντας την Ασημίνα. Αυτό, όμως, δε θα συμβεί ποτέ. Ο Νικηφόρος δε θέλει τις φόνισσες δίπλα στο παιδί του και θα κάνει τα πάντα για να το αποτρέψει. Έτσι, αρνείται να πάει τον μικρό στο καθορισμένο ραντεβού. Η Ασημίνα, νιώθει πως τρελαίνεται. Δε μπορεί να συνειδητοποιήσει πως ο σύζυγός της αγνόησε μέχρι και τις εντολές του δικαστηρίου.

Έτσι, η Ασημίνα εμφανίζεται εξοργισμένη στο σπίτι των Σεβαστών και τα σπάει όλα στο διάβα της! Αρχίζει να ουρλιάζει και να πετάει πράγματα. Βγαίνει εκτός ελέγχου και κανείς δε μπορεί να την συγκρατήσει. Ο Νικηφόρος ρίχνει κι άλλο λάδι στη φωτιά, προκαλώντας την οργή της με τα λόγια του. Το σπίτι των Σεβαστών γίνεται πεδίο μάχης, με την Ασημίνα να καταρρέει στις Άγριες Μέλισσες.

Πηγή: youfly.com

Διαβάστηκε 478 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.