Παρασκευή, 19η Απριλίου 2024  3:46 μμ
 
wm small
Σάββατο, 27 Μαρτίου 2021 10:20

Εθνική ομάδα ποδοσφαίρου: Πλάνο φουλ επίθεσης ετοιμάζει ο Φαν’τ Σιπ ενόψει Γεωργίας

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Μετά τη μεγάλη ισοπαλία με την Ισπανία ο Τζον φαν’τ Σιπ έχει διαφορετικά πλάνο για την Εθνική ομάδα ποδοσφαίρου ενόψει του αγώνα με τη Γεωργία στις 31 Μαρτίου.

Η ψυχολογία βρίσκεται στα ύψη και ο Ολλανδός τεχνικός αναμένεται να κάνει αλλαγές σε πρόσωπα και σύστημα ενόψει του αγώνα με την Γεωργία.

Συγκεκριμένα, το 4-3-3 θα μετατραπεί σε 4-2-3-1, με τον Μπακασέτα να επιστρέφει σε ρόλο «δεκαριού» μπροστά από τους Ζέκα και Μπουχαλάκη. Ο Τζολης αναμένεται να πάρει θέση στα εξτρέμ, ενώ το ίδιο θα συμβεί και με τον Γιακουμάκη στη θέση του σέντερ φορ.

Από εκεί και πέρα, ο Γιαννούλης συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες για να παίξει ως βασικός στα αριστερά της άμυνας και δεν αποκλείεται να υπάρξει αλλαγή και στην… απέναντι μεριά, αφού ίσως προτιμηθεί ο Ανδρούτσος αντί του Μπακάκη. Σε κάθε περίπτωση, η Εθνική θα αγωνιστεί με εντελώς διαφορετική νοοτροπία, αφού το ματς με την Γεωργία είναι στα… κυκλωμένα για νίκη.

Πηγή: iefimerida.gr

Διαβάστηκε 276 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.