Παρασκευή, 19η Απριλίου 2024  10:35 μμ
 
wm small
Κυριακή, 14 Μαρτίου 2021 14:13

Superleague: Στις 19.00 το σημερινό ματς Απόλλωνα Σμύρνης – Παναιτωλικού – «Φωτιά» στην ουρά και στη μάχη της δεύτερης θέσης στην τελευταία αγωνιστική

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Το ντέρμπι του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΟΚ στο «Απόστολος Νικολαΐδης» συγκεντρώνει τα βλέμματα στην 26η αγωνιστική της Superleague, τελευταία για την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος, της οποίας όλο το… πιάτο σερβίρεται σήμερα (14/3) στις 19:00.

Το «τριφύλλι» φιλοδοξεί να επιστρέψει στις επιτυχίες έπειτα από τις δύο απανωτές ήττες από τον ΠΑΣ Γιάννινα και να μειώσει τη διαφορά από την πρώτη τετράδα, ωστόσο να εξασφαλίσουν ηρεμία ενόψει της έναρξης των Play Off θέλουν και οι «ασπρόμαυροι». Ο πρωτοπόρος Ολυμπιακός θα προσπαθήσει να διασκεδάσει τις εντυπώσεις μετά την ήττα από την Άρσεναλ για τους «16» του Europa League, καθώς φιλοξενείται στο Αλκαζάρ από την ουραγό Λάρισα που «καίγεται» για βαθμούς.

Θεωρητικά πιο εύκολο έργο έχει ο Άρης που περιμένει στο Χαριλάου τον ΟΦΗ, για τον οποίο θα κάνει ντεμπούτο στον πάγκο ο Νίκος Νιόπλιας. Μετά τις αναμετρήσεις τους για το Κύπελλο – με νικήτρια την «Ένωση» – Βόλος και ΑΕΚ κοντράρονται εκ νέου στη θεσσαλική πόλη, ενώ οι δυο φετινές ευχάριστες εκπλήξεις, Αστέρας Τρίπολης και ΠΑΣ Γιάννινα, αναμένεται να προσφέρουν πλούσιο θέαμα στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης».

Ματς «εξάποντο» για την παραμονή στην κατηγορία αυτό στη Ριζούπολη, με τον Απόλλωνα Σμύρνης να υποδέχεται τον Παναιτωλικό, ενώ ακόμη μία νίκη που θα την απομακρύνει μια και καλή από τις τελευταίες θέσεις θέλει να πάρει η Λαμία που φιλοξενεί τον – σε διαρκή πτώση – Ατρόμητο.

Το πρόγραμμα της 26ης αγωνιστικής

19:00 Στάδιο Αλκαζάρ, ΑΕΛ – Ολυμπιακός (NS3)

19:00 «Γεώργιος Καμάρας», Απόλλων Σμύρνης – Παναιτωλικός (NSEXTRA3)

19:00 «Κλεάνθης Βικελίδης», Άρης – ΟΦΗ (NS5)

19:00 «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης», Αστέρας Τρίπολης – ΠΑΣ Γιάννινα (NSEXTRA2)

19:00 Πανθεσσαλικό Στάδιο, ΝΠΣ Βόλος – ΑΕΚ (NS4)

19:00 «Απόστολος Νικολαΐδης», Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ (NS2)

19:00 «Αθανάσιος Διάκος», Λαμία – Ατρόμητος (NSEXTRA1)

Πηγή: newsit.gr
Φωτογραφία: Intime News

Διαβάστηκε 250 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.