Σάββατο, 20η Απριλίου 2024  6:44 πμ
 
wm small
Σάββατο, 13 Μαρτίου 2021 19:15

Άγριες Μέλισσες: Οι αρμόδιες υπηρεσίες δεν επιτρέπουν στον Μιλτιάδη να υιοθετήσει τον μικρό Ευτύχη

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ποιο ζευγάρι θα προτείνει στον νεαρό να γίνει μέλος της οικογένειάς τους;

Στα τελευταία επεισόδια της σειράς «Άγριες Μέλισσες» ο Μιλτιάδης και η Βιολέτα προσπαθούν να υιοθετήσουν τον νεαρό Ευτύχη.

Το ζευγάρι έχει ξεκινήσει τις διαδικασίες της υιοθεσίας και ήδη έχουν απευθυνθεί στις αρμόδιες υπηρεσίες. Όμως δεν θα καταφέρουν τελικά να ολοκληρώσουν την υιοθεσία του Ευτύχη και να γίνουν και οι τρεις τους και επίσημα οικογένεια αφού οι αρμόδιες υπηρεσίες θα απορρίψουν την αίτηση.

Ο λόγος δεν είναι άλλος από τα ψυχολογικά προβλήματα τα οποία αντιμετωπίζει ο Μιλτιάδης.

Το συγκεκριμένο… spoiler για τις εξελίξεις στις «Άγριες Μέλισσες» έκανε ο Ενωμοτάρχης Προύσαλης ο οποίος βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Πρωινό» το πρωί της Πέμπτης.

Μεταξύ άλλων ο Γιώργος Σουξές ανέφερε: «Έχω διαβάσει ένα σενάριο και θα προαχθώ. Θα πάρω προαγωγή και θα στήσω κι ένα χορό μέσα στο τμήμα μόνος μου.

Έκανα πρόταση γάμου προχθές στην Ρίζω. Γονάτισα κάτω και με ταλαιπωρούσε, δεν μου έδινε απάντηση. Και της λέω “τελείωνε Ρίζω, ρίζωσα εδώ κάτω”. Αυτή την ατάκα μου την είχε γράψει μια θαυμάστρια και την πήρα από εκεί.

Τον Ευτύχη δεν τον δίνουν οι αρμόδιες υπηρεσίες στον Μιλτιάδη, λόγω των ψυχολογικών προβλημάτων που αντιμετωπίζει. Και η μητέρα μου λέει να το υιοθετήσουμε εμείς και λέω “αφού δεν είμαστε παντρεμένοι”. “Ε, παντρευτείτε!” λέει εκείνη. Από εκεί ξεκινώντας θα γίνει ο γάμος, θα υιοθετήσουμε το παιδί, το οποίο όμως νομίζω ότι δεν θα μείνει μαζί μας».

Πηγή: newsbeast.gr

 

Διαβάστηκε 443 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.