Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  11:22 πμ
 
wm small
Παρασκευή, 12 Μαρτίου 2021 10:44

Απονομή βραβείων και επαίνων στον 8ο Μαθητικό Διαγωνισμό Ποίησης από τα Εκπαιδευτήρια “Παναγία Προυσιώτισσα”

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Πραγματοποιήθηκε η απονομή βραβείων και επαίνων σε μαθητές Δημοτικού, Γυμνασίου και Λυκείου, που διακρίθηκαν μεταξύ σχολείων της Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας, κατά το σχ.έτος 2019-2020, στον 8ο Μαθητικό Διαγωνισμό Ποίησης “Νίκος Καζαντζάκης”.

Ο Μαθητικός Διαγωνισμός Ποίησης των Εκπαιδευτηρίων ¨Παναγία Προυσιώτισσα¨ γεννήθηκε το 2012. Είναι ένας διαγωνισμός που έχει στόχο να αναδείξει την Ποίηση και να ενώσει όλους τους μαθητές της Αιτωλοακαρνανίας, που την αγαπούν.

Είναι μια μεγάλη γιορτή για τα Εκαπιδευτήρια. Μια γιορτή που τη στηρίζουν η Οργανωτική και Κριτική Επιτροπή, οι μαθητές των Εκπαιδευτηρίων και η υπεύθυνη εκπαιδευτικός.

Το σχ.έτος 2019-2020 ο Διαγωνισμός ήταν αφιερωμένος στον Νίκο Καζαντζάκη. Η μικρή αυτή ταινία δημιουργήθηκε αντί της τελετής απονομής βραβείων και επαίνων.

Ο Διαγωνισμός αυτός είναι ο  μοναδικός Μαθητικός Διαγωνισμός Ποίησης που ο φορέας διοργάνωσής του είναι ένα Σχολείο.

sinidisi.gr

 

Διαβάστηκε 285 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.