Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  8:40 πμ
 
wm small
Πέμπτη, 11 Μαρτίου 2021 18:02

Νέος τεχνικός της ΑΕ Μεσολογγίου ο Νίκος Μιμηγιάννης

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Η ΑΕ Μεσολογγίου ύστερα από τη κοινή λύση συνεργασίας με τον Γιώργο Ταράση και θέλοντας να είναι έτοιμη σε πιθανή έναρξη του πρωταθλήματος, ανακοινώνει τη συμφωνία της με τον προπονητή Νίκο Μιμηγιάννη για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της ομάδας.

Ο νέος τεχνικός του Συλλόγου, τα προηγούμενα χρόνια είχε διατελέσει με επιτυχία προπονητής στις ομάδες της Αιτωλοακαρνανίας, ενώ το 2019 πανηγύρισε με την ΑΕΜ την επιστροφή της ομάδας στις Εθνικές κατηγορίες.

“Η διοίκηση του συλλόγου τον καλωσορίζει στην «οικογένεια» της ΑΕΜ και του εύχεται υγεία και επιτυχίες Ευχαριστεί επίσης τον πρώην τεχνικό της ομάδας Γιώργο Ταράση για τις υπηρεσίες του και εύχεται καλή επιτυχία σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο”, καταλήγει η σχετική ανακοίνωση.

agrinionews.gr

 

Διαβάστηκε 548 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.