Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  9:41 πμ
 
wm small
Τρίτη, 09 Μαρτίου 2021 18:48

Χιλιάδες πολιτών συρρέουν στην πλατεία της Νέας Σμύρνης στην συγκέντρωση διαμαρτυρίας κατά της κυβερνητικής βίας (φώτο)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Αντιδρούν οι πολίτες στα γεγονότα της Κυριακής

Βροντερό παρών δίνει ο κόσμος στην πλατεία της Νέας Σμύρνης και στέλνει το δικό του μήνυμα προς όλους τους κυβερνόντες μετά το περιστατικό της επίθεσης κατά νεαρού το μεσημέρι της Κυριακής που ουσιαστικά ήταν ένα ακόμα περιστατικό κυβερνητικής βίας καθώς η κυβέρνηση είναι αυτή που πιέζει και τις αστυνομικές δυνάμεις να βρίσκονται σε ένα ανηλεές κυνήγι όποιου πολίτη αντιδρά.

Χιλιάδες κόσμου έχουν κατακλύσει την Πλατεία της Νέας Σμύρνης ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα για συγκέντρωση διαμαρτυρίας μετά τα γεγονότα της Κυριακής.

Οι συγκεντρωμένοι έχουν ανοίξει πανό με τη φράση «πονάω», η οποία χαρακτήρισε το περιστατικό αστυνομικής βίας κατά πολίτη, ενώ φωνάζουν συνθήματα κατά της ένστολης τρομοκρατίας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η αστυνομία έχει ανακοινώσει τη διακοπή των δρομολογίων του τραμ από τις 17:00 στην περιοχή. Μέχρι νεοτέρας, τα δρομολόγια θα διεξάγονται μόνο στα τμήματα από το ΣΕΦ έως τη στάση Μηδείας/Μυκάλης (όρια Ν. Σμύρνης- Π. Φαλήρου), Βούλα-Μηδείας/Μυκάλης και ΣΕΦ-Βούλα.

pronews.gr

Διαβάστηκε 718 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.