Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  1:33 μμ
 
wm small
Τρίτη, 09 Μαρτίου 2021 18:18

Άγριες Μέλισσες: Σοκ για την Ασημίνα – Ο Νικηφόρος την εγκαταλείπει και της παίρνει τον μικρό Σέργιο

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Συγκλονιστική προβλέπεται η συνέχεια στις Άγριες Μέλισσες.

Ύστερα από μία μεγάλη σύγκρουση, ο Νικηφόρος εγκαταλείπει την Ασημίνα,  παίρνοντας τον μικρό Σέργιο μακριά της. Ένας φαύλος κύκλος εξελίξεων θα ακολουθήσει, με τους πρωταγωνιστές να μπλέκονται σε περίπλοκα μονοπάτια αποκαλύψεων, καταστρέφοντας, έτσι, όλα όσα έχουν χτίσει.

Πίσω από αυτό βρίσκεται η Δρόσω, η οποία μάχεται με κάθε τρόπο για να διεκδικήσει το παιδί. Στο πλευρό της είναι ο Κωνσταντής, ο οποίος συνεχίζει να την υποστηρίζει, πηγαίνοντας κόντρα στην οικογένεια του. Τί θα δούμε στα επόμενα επεισόδια;

Ο Νικηφόρος μαθαίνει την φρικτή αλήθεια

Πάνω σε έναν μεγάλο καυγά ανάμεσα στην Ασημίνα και την Δρόσω, ο Νικηφόρος θα μάθει την φρικτή αλήθεια που θα καθορίσει τη ζωή του. Σύμφωνα με αποκλειστική πληροφορία του Γιάννη Πουλόπουλου, στις Άγριες Μέλισσες ο Νικηφόρος εγκαταλείπει την Ασημίνα, παίρνοντας της το παιδί.

Ο λόγος; Η Ασημίνα και η Δρόσω ήταν συνεργοί της Ελένης, καθώς μαζί σκότωσαν τον Σέργιο. Αντιμέτωπος με αυτή την σκληρή αποκάλυψη θα έρθει ο Νικηφόρος, ο οποίος θα χάσει την γη κάτω από τα πόδια του. Ο κόσμος του θα γκρεμιστεί, καθώς η γυναίκα που παντρεύτηκε, είχε σκοτώσει πρότινος τον αδελφό του!

Έτσι, παίρνει τον μικρό Σέργιο και την εγκαταλείπει, όπως παλαιότερα είχε κάνει και η Ασημίνα. Με αυτό τον τρόπο την πληρώνει με το ίδιο νόμισμα για την συμπεριφορά της, όμως δεν μένει μόνο στην εκδίκηση. Αυτή η αλήθεια θα είναι και η χαριστική βολή που θα δεχτεί το ζευγάρι, με το τέλος της σχέσης τους να πλησιάζει στις Άγριες Μέλισσες.

Πηγή: youfly

Διαβάστηκε 522 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.