Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  12:36 μμ
 
wm small
Κυριακή, 07 Μαρτίου 2021 20:19

Παναιτωλικός - Βόλος: 1-0 (Δηλώσεις Προπονητών)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Δέλλας: «Ημασταν η καλύτερη ομάδα»

Ο «Κολοσσός» σχολίασε πως ο Παναιτωλικός άξιζε να κερδίσει το Βόλο και να πάρει τους τρεις βαθμούς.

Μία πολύτιμη για τη συνέχεια νίκη πήρε σήμερα (7/3) ο Παναιτωλικός κόντρα στο Βόλο και ο Τραϊανός Δέλλας σχολίασε πως τα «καναρίνια» ήταν καλύτερα. «Το παιχνίδι ήταν πολύ σημαντικό για μας. Μπήκαμε αρκετά καλά από το πρώτο λεπτό. Δείξαμε ότι θέλαμε πολύ αυτό το παιχνίδι, πιστεύω ότι ήμασταν η καλύτερη ομάδα», είπε αρχικά στη NOVA.

Και συνέχισε για την επιστροφή του Ματσόλα.«Όλα τα παιδιά βοηθούν. Ο Νίκο έχει λείψει πολύ καιρό, είναι μία εσωτερική μεταγραφή για μας.

Είναι λυπηρό που παιχνίδι το παιχνίδι χάνουμε παίκτες». Κλείνοντας είπε πως «κρατάμε την εμφάνιση και τους τρεις βαθμούς που είναι πολύτιμοι. Έχουμε δύσκολο παιχνίδι την επόμενη εβδομάδα με τον Απόλλωνα εκτός και μετά να δούμε πώς θα παρουσιαστούμε στα play out».

Λόπεθ: «Πιο δίκαιο αποτέλεσμα το 0-0»

Ο Ισπανός κόουτς σχολίασε πως ο Βόλος θα μπορούσε να πάρει βαθμό στο Αγρίνιο.

Το κάτι παραπάνω θα μπορούσε να πάρει ο Βόλος στο Αγρίνιο όπου έχασε 1-0, όπως σχολίασε ο Λόπεθ μετά το ματς. «Ηταν το τρίτο παιχνίδι μας στη σειρά, κάτι που ήταν ένας σημαντικός λόγος για την απόδοσή μας. Ο Παναιτωλικός δεν ήταν καλύτερος από εμάς, το πιο δίκαιο αποτέλεσμα θα ήταν το 0-0. Το γκολ που δεχθήκαμε ήρθε από στατική φάση. Ήταν ισορροπημένο ματς. Πρέπει να κρατήσουμε ως το τέλος την 7η θέση», ανέφερε στη NOVA.

gazzetta.gr

Διαβάστηκε 291 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 07 Μαρτίου 2021 20:35
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.