Τρίτη, 16η Απριλίου 2024  5:11 μμ
 
wm small
Σάββατο, 06 Μαρτίου 2021 18:45

Βόλος: Αποστολή αγώνα με τον Παναιτωλικό (Κυρ 7/3/2021 17:15)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

NΠΣ Βόλος: Με 18αδα ταξιδεύει στο Αγρίνιο για την αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό, η ομάδα του Άνχελ Λόπεθ. Καρέ απόντων για τον Ισπανό τεχνικό.

Αρκετές απουσίες θα έχει ο NΠΣ Βόλος στο αυριανό παιχνίδι με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο (7/3/, 17.15.), για την 25η αγωνιστική της Super League 1.

Συγκεκριμένα θα απουσιάσουν οι τιμωρημένοι Χουάν Περέα (εκτίει τη δεύτερη και τελευταία αγωνιστική της ποινής του) και ο Γεράσιμος Μήτογλου, ο οποίος συμπλήρωσε κάρτες και δηλώθηκε να εκτίσει την ποινή του στην Κυριακάτικη αναμέτρηση.

Επίσης, στο στάδιο της αποθεραπείας βρίσκεται ο Αντώνης Ντεντάκης, ο οποίος θα απουσιάσει και αυτός, ενώ εκτός αποστολής έμεινε και ο Ρενάτο Σάντος.

Όσον αφορά τον Φράνκο Φεράρι, ο οποίος συμπλήρωσε κάρτες, θα εκτίσει την ποινή του στο παιχνίδι της τελευταίας αγωνιστικής της κανονικής περιόδου με την ΑΕΚ στο Πανθεσσαλικό (14/3).

18 ποδοσφαιριστές συμπεριελήφθησαν στην αποστολή του Βόλου για τον εκτός έδρας αγώνα στο Αγρίνιο από τον Άνχελ Λόπεθ.

Αυτοί είναι οι εξής: Γκαραβέλης, Κλέιμαν, Κρητικός, Δουβίκας, Κιάκος, Μπάλλας, Τσοκάνης, Γκρίλο, Ριένστρα, Φερράρι, Μπαριέντος, Μπαρτόλο, Μαρτίνες, Σάντσες, Κολόμπο, Νίνης, Τέκιο και Μπουένο.

Πηγή: sportime.gr

Διαβάστηκε 281 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.