Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  4:04 μμ
 
wm small
Σάββατο, 06 Μαρτίου 2021 12:08

Η προϊστορία των αναμετρήσεων Παναιτωλικός-Βόλος στο Αγρίνιο

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

«Φτωχή» είναι η προϊστορία του Παναιτωλικού με το νεοσύστατο σωματείο του Βόλου στο Αγρίνιο, με μόλις δυο αναμετρήσεις.

Και οι δυο «συγκρούσεις» διεξήχθησαν στο πλαίσιο της περσινής Super League. Μία στην κανονική διάρκεια και μια κατά τη διαδικασία των play-outs.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ-ΒΟΛΟΣ 1-1 (23η ΑΓΩΝ. – 2019-20)

Iδανικός αυτόχειρας αποδείχθηκε ο Παναιτωλικός, που έχασε τη νίκη μέσα από τα χέρια του. Οι Αγρινιώτες μπήκαν αποφασισμένοι στο γήπεδο κι έγιναν απειλητικοί με τους Ντίας, Άλβαρες και Μουνιέ. Η πίεση αυξήθηκε από το ημίωρο κι έπειτα, με τον Γάλλο εξτρέμ να δίνει τη λύση, σκοράροντας από κοντά στο 42′.

Στο δεύτερο μισό, οι Βολιώτες προσπάθησαν να αντιδράσουν, αφήνοντας τρομερά αμυντικά κενά. Ο Παναιτωλικός είχε πάμπολλες ευκαιρίες και προϋποθέσεις για γκολ, αλλά δεν τις εκμεταλλεύτηκε. Στο τελευταίο τέταρτο το άγχος κυρίευσε τους γηπεδούχους και στο 89′ το ματς «τινάχτηκε» στον αέρα.

Ο Κάσες τράβηξε το σορτσάκι του Ντίας εκτός φάσης, ο Ουρουγουανός απάντησε με κουτουλιά και ο Μάντζης ανταπέδωσε την κουτουλιά στον Ντίας. Αποβολή για τους δυο και φάουλ σε καλό σημείο για το Βόλο (!), με τον ρέφερι να μην καταλογίζει την αρχική παράβαση του Κάσες. Το σκηνικό διήρκησε έξι λεπτά και από το φάουλ η αγρινιώτικη άμυνα αδράνησε, με τον Δημόπουλο να ισοφαρίζει. Ο διαιτητής κράτησε μόλις 2 (!) επιπλέον λεπτά καθυστερήσεων, με το τελικό 1-1 να «πληγώνει» τον Τίτορμο.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ-ΒΟΛΟΣ 1-0 (7η ΑΓ. PLAY-OUT- 2019-20)

Νίκη-επισφράγιση παραμονής για τον Παναιτωλικό, στο τελευταίο ματς της σεζόν. Οι Βολιώτες ήταν καλύτεροι στο πρώτο μισό, αλλά οι γηπεδούχοι αποτελεσματικότεροι. Στο 31′, ο Ντουάρτε άνοιξε το σκορ με εντυπωσιακό βολέ, έπειτα από την ασίστ του Μπαΐροβιτς. Ο Βόλος έφτασε μια ανάσα από την ισοφάριση στο 45′, αλλά η κεφαλιά του Γέντρισεκ κατέληξε βασανιστικά στο δοκάρι.

Στην επανάληψη το παιχνίδι ήταν κάκιστο. Καταγράφηκε από μια καλή στιγμή για κάθε ομάδα. Στο 76′ το δυνατό βολέ του Μαξ αποκρούστηκε από τον κίπερ Χεσούς, ενώ ένα λεπτό αργότερα ο Μπαΐροβιτς αστόχησε από πλεονεκτικότατη θέση. Το 1-0 παρέμεινε μέχρι το τέλος, με τον Παναιτωλικό να σώζει στο τέλος της χρονιάς την παραμονή.

Πηγή: titormosnet.gr

Διαβάστηκε 306 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.