Τρίτη, 23η Απριλίου 2024  9:25 μμ
 
wm small
Πέμπτη, 04 Μαρτίου 2021 18:21

ΕΟΚ: Αναστολή σε Α1 Γυναικών και στις προπονήσεις της Α2 Ανδρών!

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Οι Εθνικές κατηγορίες μπαίνουν ξανά σε αναστολή. Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΟΚ αναστέλλεται η έναρξη και οι προπονήσεις της Α1 Γυναικών, όπως και οι προπονήσεις στην Α2 Ανδρών!

Ξανά σε αναστολή. Ξανά σε αγωνιστικό… λουκέτο. Μέχρι νεοτέρας! Η ΕΟΚ ανακοίνωσε τι πρόκειται να συμβεί στην Α1 Γυναικών και την Α2 Ανδρών, ξεκαθαρίζοντας πως δεν επιτρέπονται ούτε οι προπονήσεις, στις περιοχές με επίπεδο πολύ αυξημένου κινδύνου. Με τον Νίκο Χαρδαλιά να έχει ανακοινώσει από χθες, Τετάρτη, τι θα συμβεί με τον αθλητισμό, μετά τα νέα μέτρα που λήφθηκαν για τον περιορισμό του κορονοϊού.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΟΚ:

Σας ενημερώνουμε ότι με βάση το ΦΕΚ Τεύχος Β’ 843/03.03.2021 αναστέλλονται οι αγώνες του πρωταθλήματος της Α1 Εθνικής κατηγορίας γυναικών μέχρι νεοτέρας.

Επίσης αναστέλλονται οι προπονήσεις των ομάδων της Α1 Εθνικής κατηγορίας γυναικών και Α2 Εθνικής κατηγορίας ανδρών που ανήκουν στις περιοχές με επίπεδο πολύ αυξημένου κινδύνου (βαθύ κόκκινο).

Πηγή: gazzetta.gr

Διαβάστηκε 799 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Τελευταία άρθρα