Σάββατο, 27η Απριλίου 2024  1:39 πμ
 
wm small
Τετάρτη, 03 Μαρτίου 2021 18:49

Υποδοχή μαθητών από το Αγρίνιο στη Βυρωνική Εταιρεία

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Συμμετέχουν στην έκθεση φωτογραφίας στις επετειακές εκδηλώσεις «Ελλάδα 2021»

Το Σάββατο 27 Φεβρουαρίου, η Πρόεδρος της ΒΕΜ, Ροδάνθη Φλώρου και η Γενική Γραμματέας Έλενα Ζαβιτσανάκη, υποδέχθηκαν στην Βιβλιοθήκη της Βυρωνικής Εταιρείας- Διεθνές Κέντρο Έρευνας & Μελέτης για τον Λόρδο Βύρωνα και το Φιλελληνισμό, την μαθήτρια Θεοδώρα Σκουτέρη και τον μαθητή Γεράσιμο Σκουτέρη, μαζί με τους γονείς τους, ως εκπροσώπους της ομάδας μαθητών που συμμετέχουν στην έκθεση φωτογραφίας στις επετειακές εκδηλώσεις ”Ελλάδα 2021″.

Η Θεοδώρα και ο Γεράσιμος, μίλησαν μαζί μας για την προσπάθεια της Ομάδας και με νεανικό πάθος και αγάπη για την ιστορία του Απελευθερωτικού Αγώνα, αλλά και του σημερινού γίγνεσθαι, μας μετέφεραν τις ιδέες τους, μιλήσαμε για τον ποιητή και φιλέλληνα Λόρδο Βύρωνα και στην συνέχεια φωτογράφισαν εκθέματα της ΒΕΜ.

Τα παιδιά που συμμετέχουν στην έκθεση φωτογραφίας είναι – εκτός των δυο που μας επισκέφθηκαν- οι:
Δασκαλάκη Αικατερίνη, Σπετσέρης Γεράσιμος, Κονιώση Ευσταθία, Σπετσέρης Δημήτρης, Τσιρογιάννης Γιώργος, Παπαδάτου
Μαρία- Ελένη, Δασκαλάκη Ιωάννα και Κουτσολάμπρου Ιωάννα. Τα σχολεία τους είναι το 3ο Γενικό Λύκειο Αγρινίου, το 2ο Γυμνάσιο Αγρινίου “Κοσμάς ο Αιτωλός” και το 1ο Γυμνάσιο Αγρινίου.

agrinioculture.gr

Διαβάστηκε 296 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.