Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  2:51 μμ
 
wm small
Πέμπτη, 25 Φεβρουαρίου 2021 19:07

ΕΠΟ για Γ' Εθνική: Υποβιβάζεται όποια δεν μπορεί!

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Άλλες ομάδες έπαιξαν τρεις, άλλες τέσσερις αγωνιστικές τη φετινή σεζόν, ενώ είχαν να εμφανιστούν στα γήπεδα από τον περασμένο Μάρτιο. Μετά, το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής διακόπηκε. Από την 1η Νοεμβρίου ούτε αγώνες έχουν, ούτε καν προπονήσεις. Και η ΕΠΟ με σημερινή απόφαση της λέει, όποια ομάδα μπορεί συνεχίζει από 28 Μαρτίου (σε πρωτάθλημα ενός γύρου!), όποια δεν μπορεί υποβιβάζεται στο τοπικό!

Δείτε την ανακοίωση:

Η Επιτροπή Διοργανώσεων στην συνεδρίασή της στις 25/02/2021 αποφάσισε τη συνέχιση και την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής περιόδου 2020 -2021, με την διεξαγωγή του Α΄ Γύρου, υπό την προϋπόθεση ότι θα επιτραπεί η διεξαγωγή αγώνων.

Όλα τα σωματεία, είτε επιθυμούν να συνεχίσουν και να ολοκληρώσουν τον Α΄ Γύρο του εν λόγω πρωταθλήματος είτε όχι, παρακαλούνται να αποστείλουν στην Ε.Π.Ο. έγγραφο με την ανάλογη απόφαση του Δ.Σ. τους, έως την Τετάρτη 03/03/2021. Στην περίπτωση που δεν επιθυμούν να συνεχίσουν, θα υποβιβαστούν στις οικείες Ε.Π.Σ. χωρίς τις ανάλογες κυρώσεις.

Ως ημερομηνία επανέναρξης του Πρωταθλήματος ορίζεται η Κυριακή 28/03/2021.

Επίσης η Επιτροπή Διοργανώσεων αποφάσισε να εισηγηθεί στην Ε.Ε./Ε.Π.Ο., τη μείωση κατά 50% της αμοιβής των διαιτητών και παρατηρητών αγώνων και διαιτησίας για όλους τους αγώνες του ανωτέρω πρωταθλήματος έως την λήξη του.

agrinio-sports.gr

Διαβάστηκε 503 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.