Τρίτη, 23η Απριλίου 2024  10:31 πμ
 
wm small
Πέμπτη, 25 Φεβρουαρίου 2021 19:06

Παναιτωλικός: Σοκ με Τζανακάκη!

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Η ατυχία δεν έχει σταματημό στον Παναιτωλικό, που όλη τη σεζόν χάνει βασικούς παίκτες. Στη σημερινή προπόνηση ήταν η σειρά του Μανώλη Τζανακάκη, ο οποίος αποχώρησε τραυματισμένος και εκφράζονται φόβοι για ολική ρήξη του αχίλλειου τένοντα. Φόβοι που, αν επιβεβαιωθούν από τις εξετάσεις που θα κάνει, τον αφήνουν εκτός γηπέδων για πολύ μεγάλο διάστημα. Στερώντας απ’ την ομάδα, σ’ αυτή την καθοριστική καμπή του πρωταθλήματος, μία ακόμα πολύτιμη μονάδα.

Να σημειωθεί ότι ο Λιάβας που παίζει στην ίδια θέση είναι νοκ-άουτ με ρήξη χιαστού και θα επανέλθει την επόμενη σεζόν, ενώ ήδη έχουν καταγράψει πολύμηνη απουσία Ματσόλα (θλάσεις) και Καρασαλίδης (κοιλιακοί). Εκτός δράσης είναι επίσης οι Μπαρμπόσα, Μανθάτης, Γιάκολις.

Τέτοια φαινόμενα έχουν παρουσιαστεί στις περισσότερες ομάδες της κατηγορίας και γι’ αυτά είχαν κάνει αναφορές οι ειδικοί, λόγω των επιπτώσεων της πανδημίας με διακοπή των προπονήσεων και τον αγώνων την περασμένη άνοιξη, το φορτσάρισμα στα Play-of και Play-out, στην (αναγκαστικά) σύντομη καλοκαιρινή προετοιμασία, αλλά και το φορτωμένο πρόγραμμα των ομάδων, ιδιαίτερα από την πρωτοχρονιά και μετά.

agrinio-sports.gr

Διαβάστηκε 278 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.