Παρασκευή, 19η Απριλίου 2024  6:22 μμ
 
wm small
Πέμπτη, 25 Φεβρουαρίου 2021 18:47

Η Περιφέρεια Δυτ. Ελλάδος στην The DeliFair by ΕΞΠΟΤΡΟΦ

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Με δικό της περίπτερο θα συμμετέχει η Π.Δ.Ε. στην ψηφιακή έκθεση, που θα πραγματοποιηθεί από 01 έως 05 Μαρτίου 2021.

Με ομόφωνη απόφαση  Επιτροπής Αναπτυξιακής & Κοινωνικής Πολιτικής Περιφερειακού Συμβουλίου Δυτικής Ελλάδας εγκρίθηκε η συμμετοχή της Περιφέρειας στην Ψηφιακή Έκθεση «The DeliFair by ΕΧΠΟΤΡΟΦ».

Η ΕΞΠΟΤΡΟΦ αποτελεί τη δυναμικότερη διοργάνωση που συνδέει Έλληνες παραγωγούς και Επιχειρήσεις με ενδιαφερόμενους αγοραστές σε Ελλάδα και Εξωτερικό, ενισχύοντας την επιχειρηματικότητα αλλά και την εξωστρέφεια της Ελληνικής Παραγωγής και Γαστρονομίας. Έχοντας ήδη σημαντική πορεία με 7 επιτυχημένες διοργανώσεις της Έκθεσης ΕΞΠΟΤΡΟΦ, ο θεσμός επιστρέφει, λανσάροντας ένα καινοτόμο online εργαλείο, που θα βοηθήσει τους επαγγελματίες του κλάδου να αναπτύξουν νέες συνεργασίες με την Αγορά Τροφίμων και Εστίασης.

Η ΕΞΠΟΤΡΟΦ και διοργανώνει για πρώτη φορά στις 01-05 Μαρτίου 2021, το The DeliFair by ΕΞΠΟΤΡΟΦ. Η εξειδικευμένη Online Έκθεση, έχει ως στόχο να φέρει σε επαφή τους Έλληνες παραγωγούς και Επιχειρήσεις με τους Επαγγελματίες της Εστίασης και της αγοράς Τροφίμων.

Μέσω της ειδικά διαμορφωμένης πλατφόρμας, www.thedelifair.gr, οι επαγγελματίες επισκέπτες θα έρθουν σε επαφή με Παραγωγούς από όλη την Ελλάδα, ενώ θα μπορούν να ζητήσουν Αποστολή Δειγμάτων, προσομοιάζοντας τη ζωντανή εκθεσιακή εμπειρία, χωρίς να απουσιάζει το κομμάτι της γευσιγνωσίας.

Ταυτόχρονα, μια σειρά από επιλεγμένους Buyers Τροφίμων από Ελλάδα και Εξωτερικό, θα πραγματοποιήσει προγραμματισμένες B2B Συναντήσεις μέσω Web με τους παραγωγούς που συμμετέχουν στην έκθεση, ενισχύοντας την προσπάθεια για επίτευξη νέων συνεργασιών αλλά και για ενίσχυση της εξωστρέφειας των Ελληνικών Προϊόντων.

Παράλληλα με την Online Έκθεση, οι Παραγωγοί θα έχουν τη δυνατότητα να παρουσιάσουν τα προϊόντα τους στο ευρύ κοινό μέσα από Ζωντανές μεταδόσεις στα Social Media της διοργάνωσης, ενισχύοντας την προβολή και τη γνωστοποίησή τους και δημιουργώντας ένα δυναμικό κανάλι άμεσης πώλησης στον τελικό καταναλωτή.

Την εκθεσιακή εμπειρία θα ολοκληρώνει η διοργάνωση των βραβείων AFFA (Athens Fine Food Awards), που στόχο έχουν να αναδείξουν τα καλύτερα Ελληνικά Προϊόντα και να τα παρουσιάσουν σε ένα ποιοτικό κοινό σε Ελλάδα και Εξωτερικό.

Διαβάστηκε 281 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Στην ίδια κατηγορία