Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  11:21 πμ
 
wm small
Πέμπτη, 25 Φεβρουαρίου 2021 15:22

«Χείρα βοηθείας» από Αυγενάκη σε Κούγια! Πάει για αναδιάρθρωση με 16 ομάδες στη Super League 1

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Όπως αποκάλυψε ο Κυριάκος Θωμαΐδης στο Metropolis 95.5, σε τηλεδιάσκεψη που είχε ο κ. Αυγενάκης με εκπροσώπους των χαμηλότερων κατηγοριών είχε διαρρεύσει, αφού τόνισε ότι θα καταργηθεί η Football League, ότι θα αλλάξουν τα πάντα και στην μεγάλη κατηγορία. Όταν επέμειναν να αποκαλύψει τι μπορεί να αλλάξει στην Super League 1, σημείωσε ότι δεν είναι βέβαιο ότι θα πέσει κάποιος.

Σύμφωνα με το νεότερο ρεπορτάζ στην αναδιάρθρωση που προωθεί, θα καταργήσει την Football League, από την Super League 1 δεν θα υποβιβαστεί κάποια ομάδα και του χρόνου η μεγάλη κατηγορία θα διεξαχθεί με 16 συλλόγους, ενώ η Super League 2 θα πραγματοποιηθεί σε δύο ομίλους με 32 ομάδες. Βέβαια, οι αποφάσεις πρέπει να περάσουν από τις γενικές συνελεύσεις της ΕΠΟ και της Λίγκας.

Αυτό πάντως δείχνει την πρόθεση του Υφυπουργού Αθλητισμού να τείνει χείρα βοηθείας προς τον Αλέξη Κούγια και τη Λάρισα, που μετά την χθεσινή ήττα από τη Λαμία βρίσκεται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας, ένω βήμα από τον «γκρεμό».

metrosport.gr

Διαβάστηκε 256 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.