Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  11:30 πμ
 
wm small
Πέμπτη, 25 Φεβρουαρίου 2021 11:05

Περνάει ακόμα και με… ροντέο ο Ολυμπιακός, κάνει το καθήκον της η «Φλου»

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ολοκληρώνεται η φάση των «32» στο Γιουρόπα Λιγκ με τα 15 εναπομείναντα ζευγάρια. Στην Ολλανδία ο Ολυμπιακός με προίκα το 4-2 του πρώτου παιχνιδιού δοκιμάζεται από την Αϊντχόφεν, ενώ το «Καραϊσκάκης» θα φιλοξενήσει την αναμέτρηση Άρσεναλ – Μπενφίκα (τυπικά γηπεδούχος η αγγλική ομάδα).

Όλα όσα θες να μάθεις για το pamestoixima casino

847. Μίλαν – Ερυθρός Αστέρας (22:00)

Χορταστικό το πρώτο ματς, ο Ερυθρός Αστέρας διατήρησε κάποιες πιθανότητες πρόκρισης ισοφαρίζοντας τη Μίλαν σε 2-2 στις καθυστερήσεις. Η ιταλική ομάδα προκρίνεται ακόμα και με ισοπαλία 0-0, 1-1, αλλιώς θέλει νίκη όπως και οι Σέρβοι (ή ισοπαλία από 3-3 και άνω…).

Δεν είναι σε καλή κατάσταση, πάντως, οι «ροσονέρι» προέρχονται από 2 σερί ήττες στο Πρωτάθλημα και η κορυφή αποτελεί παρελθόν. Δύσκολα θα εμπλακεί στο ματς ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς (νιώθει ενοχλήσεις), πιθανόν και 2-3 ακόμα βασικοί. Χωρίς τους τιμωρημένους μπακ Ρόντιτς και στόπερ Μιλούνοβιτς ο Αστέρας, θα βρίσκεται -τουλάχιστον- στον πάγκο ο πολύτιμος εξτρέμ Κάταϊ.

Προγνωστικό: Η άμυνα της Μίλαν εκτίθεται συνεχώς στα τελευταία ματς, ο Ερυθρός μπορεί να βρει δίχτυα, έστω και από στατική φάση, όπως στο πρώτο ματς. Στο 1.90 το G/G.

Διαβάστε περισσότερα προγνωστικά για στο Κουπόνι Στοιχήματος του Foxbet

Διαβάστηκε 307 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.