Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  2:56 μμ
 
wm small
Κυριακή, 21 Φεβρουαρίου 2021 23:59

Με νέο σώμα η Γαρυφαλλιά του GNTM: «Δεν είμαι έγκυος, πάχυνα!»

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Το νέο της σώμα μοιράστηκε η Γαρυφαλλιά Καληφώνη που γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή της στο GNTM με τους διαδικτυακούς της φίλους και ακολούθους.

Η ξανθιά διαγωνιζόμενη που εγκατέλειψε οικειοθελώς των διαγωνισμό μοντέλων του Star, όπως παραδέχτηκε τον τελευταίο κοινό λαμβάνει πολλά μηνύματα μέσω των οποίων κόσμος τη ρωτά αν είναι έγκυος, καθώς το σώμα της έχει αλλάξει.

Η ίδια αποφάσισε να δώσει την απάντησή της με τον πιο αποστομωτικό τρόπο, αποφασίζοντας να δείξει το σώμα της πριν και μετά… την καραντίνα, καθώς όπως παραδέχτηκε δεν είναι έγκυος, αλλά πήρε αρκετά κιλά.

«Ξέρω ότι οι περισσότεροι με ρωτάτε με αγάπη αν είμαι έγκυος! Όχι δεν είμαι. Εμένα οι πολλές οι καραντίνες το μόνο που μου άφησαν είναι κάποια κιλά, και; Να αγαπάτε το σώμα σας όπως και την ψυχή σας, και να θυμάστε ότι το σώμα μας είναι απλά η βιτρίνα», έγραψε χαρακτηριστικά.

dailymedia.com.gr

foto dailymedia.com.gr
Διαβάστηκε 861 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.