Δευτέρα, 20η Μαίου 2024  5:08 μμ
 
wm small
Τρίτη, 01 Μαρτίου 2016 18:36

Βόλεϊ γυναικών: πρωτιά και πλεονέκτημα έδρας για τον Ιωνικό

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Την πρώτη θέση στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος της B’ Eθνικής βόλεϊ γυναικών εξασφάλισαν οι γυναίκες του Ιωνικού, μία αγωνιστική πριν την λήξη του, αφού την τελευταία αγωνιστική 5/3 έχουν το ρεπό τους.
Οι αγωνιστικές υποχρεώσεις ολοκληρώθηκαν πρώτα με τον εξ’ αναβολής αγώνα στην Άρτα με την Φιλία την παρασκευή, όπου ο Ιωνικός νίκησε εύκολα με 3-0 σετ ( 12-25, 17-25, 15-25) και το Σάββατο στο Αγρίνιο την Βολίδα Κέρκυρας με 3-1 σετ (25-15, 21-25, 25-12, 25-20). Η ομάδα της Κέρκυρας κατάφερε και πήρε το δεύτερο σετ από τον Ιωνικό, ο οποίος σε εκείνο το σημείο του αγώνα κατέβασε ρυθμό.
Ιωνικός( Λεγάτου Ε.) : Καλαμπούκα Ι. Παπανίκου Α. Δημητράντζου Χ. Λογκιζίδου Κ. Σταμουλακάτου Ε. Ασλανίδη Φ. Μποτσάκη Ε. Τζωρτζοπούλου Ξ. Σαρδελή Ν.
Την Βολίδα Κέρκυρας την οποία ο Ιωνικός νίκησε δύο φορές κατά την διάρκεια του πρωταθλήματος θα αντιμετωπίσει και στα play off σαν γηπεδούχος, προκειμένου να πετύχει τρεις νίκες και να αγωνιστεί στη συνέχεια με τον νικητή του ζευγαριού 2-3 της βαθμολογίας και πάλι με πλεονέκτημα έδρας.

ΠΑΣ ΙΩΝΙΚΟΣ

βολει ιωνικός


πηγή: http://agrinionews.gr

Διαβάστηκε 1483 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.