Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  3:03 μμ
 
wm small
Σάββατο, 20 Φεβρουαρίου 2021 23:46

Ψήφισμα στο avaaz.org για Αυτόνομο Πανεπιστήμιο Δυτικής Ελλάδος

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα η Σύγκλητος του Πανεπιστημίου Πατρών συνεδριάζει για την ουσιαστική μεταφορά των τμημάτων της Περιφερειακής Ενότητας Αιτωλοακαρνανίας και ουσιαστικά τη βίαιη αφαίρεση των τμημάτων της. Είναι σημαντικό ζήτημα για την πόλη, την περιοχή, το νομό, την περιφέρεια, την κοινωνία της καθώς θα βοηθήσει στην παραγωγική δραστηριότητα, θα συνδέσει την παραγωγή της περιοχής (κυρίως γεωργικής και τουριστικής) με την ακαδημαϊκή και επιστημονική κοινότητα.

Το λόγο πια έχουν οι πολίτες να δείξουν πόσο θέλουν να ΞΑΝΑ-ΣΥΣΤΑΘΕΙ αυτόνομο Πανεπιστήμιο Δυτικής Ελλάδας μιας και οι αρμόδιοι φορείς (ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ - ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ και άλλοι) μας εμπαίζουν για δεκαετίες. Είναι θέμα πρωτίστως της κυβέρνησης να πάρει ξεκάθαρες αποφάσεις με την σημαντικότατη συμβολή των υπογραφών των πολιτών. 

για αυτό δείξτε πόσο θέλετε την αυτονόμηση του Πανεπιστημίου Δυτικής Ελλάδος υπογράφοντας το ψήφισμα

ΨΗΦΙΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝΟΜΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

 

Διαβάστηκε 591 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.