Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  7:08 μμ
 
wm small
Παρασκευή, 19 Φεβρουαρίου 2021 19:36

Αντιπρόσωπος της Καραμολέγκος αναζητά υπαλλήλους στο Αγρίνιο

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Τι άτομα ζητούνται – Που θα στείλετε βιογραφικό

Υπαλλήλους για την επάνδρωση του τμήματος πωλήσεων ζητά η ΟΨΟΝ Commerce, αποκλειστική αντιπρόσωπος της Αρτοβιομηχανίας ΚΑΡΑΜΟΛΕΓΚΟΣ ΑΕ. Η αγγελία αναλυτικά:

Η ΟΨΟΝ Commerce, αποκλειστική αντιπρόσωπος της Αρτοβιομηχανίας ΚΑΡΑΜΟΛΕΓΚΟΣ ΑΕ, ζητά υπαλλήλους για την επάνδρωση του τμήματος πωλήσεων. Δίπλωμα Γ’ κατηγορίας ή επιθυμία προς απόκτηση θα εκτιμηθεί.

Επικοινωνία: Μιχαήλ Παναγόπουλος.

Επικοινωνία στο e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. Τηλ: 6946 905162.


Περισσότερες θέσεις

Περισσότερες θέσεις εργασίας μπορείτε να βρείτε στο νέο φύλλο της Εφημερίδας «Αναγγελία» που κυκλοφορεί από το πρωί της Παρασκευής (19/2) σε όλα τα περίπτερα του Νομού Αιτωλοακαρνανίας πλην της Ναυπάκτου.

Στην Εφημερίδα θα βρείτε και εκατοντάδες ΜΙΚΡΕΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ κάθε κατηγορίας.

 agriniovoice.gr
Διαβάστηκε 1446 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Στην ίδια κατηγορία