Πέμπτη, 18η Απριλίου 2024  11:47 πμ
 
wm small
Τρίτη, 16 Φεβρουαρίου 2021 18:35

Άγριες Μέλισσες: Η Ασημίνα μαθαίνει πως η Δρόσω και ο Κωνσταντής είναι ζευγάρι

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Οι εξελίξεις και οι αποκαλύψεις καθηλώνουν το τηλεοπτικό κοινό.

Δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις στις Άγριες Μέλισσες. Μετά το συγκλονιστικό επεισόδιο της Δευτέρας η δημοφιλής σειρά απόψε οι εξελίξεις θα είναι πολλές και από πολλά μέτωπα. Ο Τόλλιας με την Παγώνα είναι απελπισμένοι από την εξαφάνιση της Σοφούλας ενώ ο Μπάμπης θα αποκαλύψει στην Ασημίνα ότι η Δρόσω και ο Κωνσταντής είναι ζευγάρι!

Οι ετοιμασίες για τον γάμο του Μιλτιάδη και της Βιολέτας προχωράνε και όλοι είναι χαρούμενοι για το ζευγάρι, παρά τις ανησυχίες του Λάμπρου. Ο Μπάμπης ανακαλύπτει πως ο Κωνσταντής πάει, κρυφά, τον Σέργιο για να τον δει η Δρόσω. Θα αποκαλύψει στην Ασημίνα πως είναι ζευγάρι η αδελφή της και ο Κωνσταντής.

Η Ζωρζέτ βλέπει πως δεν έχει ελπίδες με τον Μελέτη. Πώς θα αντιδράσει; Ο Νικηφόρος γιορτάζει τη συμφωνία ενώ ο Δούκας ετοιμάζεται για την επάνοδό του.

Ο Θέμελης, μετά τις προειδοποιήσεις της Ανέτ, αποφεύγει τον Δούκα, ο οποίος αρχίζει να τον υποψιάζεται. Ο Βόσκαρης ζητά προστασία από την Αστυνομία και μαζί με τη Σοφούλα θα μεταφερθούν σε μια κρυφή τοποθεσία, φέρνοντας τον Τόλλια και την Παγώνα σε απελπισία.

Πηγή: protothema.gr

Διαβάστηκε 950 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.