Παρασκευή, 19η Απριλίου 2024  7:36 μμ
 
wm small
Τρίτη, 16 Φεβρουαρίου 2021 18:06

ΕΠΟ: Οριστικά στο Αγρίνιο το ΠΑΣ-Παναθηναϊκός

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Την αλλαγή έδρας στον πρώτο προημιτελικό του Κυπέλλου ανάμεσα σε ΠΑΣ Γιάννινα και Παναθηναϊκό, λόγω ακαταλληλότητας των «Ζωσιμάδων» ανακοίνωσε η ΕΠΟ.

Οι άσχημες καιρικές συνθήκες που επικρατούν και στα Γιάννενα, καθιστούσαν αδύνατη τη διεξαγωγή του αγώνα και την προσεχή Πέμπτη -μετά την αναβολή της περασμένης εβδομάδας- ανάμεσα σε ΠΑΣ και Παναθηναϊκό για τους “8” του Κυπέλλου.

Λόγω ακαταλληλότητας του γηπέδου των «Ζωσιμάδων», η ΕΠΟ ανακοίνωσε πως το παιχνίδι θα διεξαχθεί τελικά στο γήπεδο του Παναιτωλικού, στο Αγρίνιο, την προγραμματισμένη ημερομηνία (18/12, 15:00).

Η ανακοίνωση αναφέρει: 

Λόγω ακαταλληλότητας του γηπέδου των Ζωσιμάδων και αφού έκανε χρήση των άρθρων 8 παρ. 4 και 22 παρ. 1 του ΚΑΠ, η Επιτροπή Διοργανώσεων της Ε.Π.Ο. αποφάσισε ο εξ αναβολής αγώνας της 7ης φάσης (1η αγωνιστική) του Κυπέλλου Ελλάδος, ΠΑΣ Γιάννινα-Παναθηναϊκός, να διεξαχθεί στις 18/02/2021 και ώρα 15:00 στο γήπεδο του Παναιτωλικού.

Πηγή: sdna.gr

Διαβάστηκε 309 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.