Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  4:22 μμ
 
wm small
Τρίτη, 16 Φεβρουαρίου 2021 14:34

Μήδεια: "ανοιχτή γραμμή" για τις ζημιές στην παραγωγή

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, κ. Σπήλιος Λιβανός βρίσκεται σε συνεχή επαφή με τους Περιφερειάρχες για την κατάσταση που επικρατεί σε περιοχές της Ελλάδας που υπάρχουν εκμεταλλεύσεις φυτικού και ζωικού κεφαλαίου, λόγω της σφοδρής κακοκαιρίας που πλήττει τη χώρα.

Όλες οι αρμόδιες κεντρικές και περιφερειακές υπηρεσίες του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων βρίσκονται σε εγρήγορση για την συνδρομή και ενίσχυση των αγροτών, κτηνοτρόφων και ιχθυοκαλειεργητών από τις συνέπειες της κακοκαιρίας "Μήδεια".

Όπως και όλες τις προηγούμενες μέρες για την πρόληψη, έτσι και σήμερα, βρίσκεται σε συνεχή συνεργασία με τον Πρόεδρο του ΕΛΓΑ κ. Ανδρέα Λυκουρέντζο, τους ανταποκριτές και τα συνεργεία του Οργανισμού, που μόλις καταστεί εφικτό από τις καιρικές συνθήκες θα προχωρήσουν σε άμεση αποτίμηση των ζημιών που έχει προκαλέσει η κακοκαιρία στην πρωτογενή παραγωγή.

Διαβάστηκε 296 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Στην ίδια κατηγορία